Πώς θα φορέσετε τέλεια το glitter στα μάτια!

Πώς θα φορέσετε τέλεια το glitter στα μάτια!

Από τα catwalks της Νέας Υόρκης στο νεσεσέρ σας! 

Είναι από τα ωραιότερα μακιγιάζ που είδαμε στην New York Fashion Week για το Φθινόπωρο του 2014- τόσο, που δεν πρόκειται να περιμένουμε την επόμενη σεζόν για να το δοκιμάσουμε, ειδικά από τη στιγμή που ο makeup artist Tom Pecheux αποκάλυψε πώς το δημιούργησε.

Το glitter στα μάτια είναι το βασικό στοιχείο στο look του οίκου Altuzzara και ιδού τα βήματα του Tom Pecheux: Αφού προετοίμασε το άνω βλέφαρο με concealer, πήρε ένα λεπτό πινέλο και αφού το πέρασε ελαφρά από την καταπραϋντική κρέμα Homeoplasmine, το βούτηξε στο 3D Glitter, Brass Gold της MAC και το άπλωσε κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων σαν eyeliner. Για να δημιουργήσει ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ο Tom Pecheux χρησιμοποίησε ένα στεγνό, πλούσιο πινέλο και άπλωσε λίγο ακόμα glitter στο άνω βλέφαρο με κατεύθυνση προς το κόκαλο κάτω από τα φρύδια. Κράτησε το υπόλοιπο πρόσωπο ουδέτερο, καθώς και τα χείλη, στα οποία άπλωσε μια στρώση του ροζ κραγιόν Myself και του μπεζ Siss, δημιουργώντας την τέλεια απόχρωση του δέρματος.

altuzzara2

Και ένα twist: λίγο πριν βγουν στο catwalk, ο Tom Pecheux άπλωσε κατά μήκος της κόγχης των ματιών 6 μοντέλων, το ζωηρό φούξια κραγιόν Good Kisser γιατί "θέλουμε να δείξουμε πολυτέλεια αλλά και με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο" εξήγησε ο διάσημος makeup artist.