Μάθαμε πώς θα κάνετε μόνες σας αυτό το τέλειο χτένισμα!

Μάθαμε πώς θα κάνετε μόνες σας αυτό το τέλειο χτένισμα!

Το είδαμε στο catwalk Badgley Mischka στη Νέα Υόρκη

Η συλλογή που παρουσίασαν για το φθινόπωρο 2014 οι σχεδιαστές Mark Badgley και James Mischka ήταν ένα παιχνίδι με τις υφές και τις διαστάσεις, με prints και στοιχεία που δημιουργούν μια πλούσια, σύγχρονη πολυτέλεια, όπως είπαν οι ίδιοι.

Badgley

Στα μαλλιά, ο Peter Gray δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα looks, ζωντανό, θηλυκό, με χαλαρούς κυματισμούς- και με "δεξί χέρι" τα προϊόντα της Moroccanoil. «Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα στιλ που θα ερχόταν σε αντίθεση με το πλούσιο και βαρύ ύφος των ρούχων και να είναι ανάλαφρα, με μία «διαφάνεια» και γεμάτα κίνηση. Οι κυματισμοί είχαν σχεδιαστεί για να χωρίζουν φυσικά την ώρα που τα μοντέλα κινούνταν στην πασαρέλα, ενώ τα μαλλιά στην κορυφή ήταν σταθερά, γεμάτα φως και λάμψη», εξήγησε ο hair expert.

Πώς το δημιούργησε:

- «Ξεκίνησα με μία μικρή ποσότητα Moroccanoil Volumizing Mousse στις ρίζες των μαλλιών, ενώ ήταν νωπά και τα χτένισα. Αυτή τη φορά το Moroccanoil Volumizing Mousse χρησιμοποιήθηκε για να δώσει έλεγχο στο styling και όχι τόσο για να δώσει όγκο.

- Δημιούργησα μια διαγώνια χωρίστρα, στέγνωσα με πιστολάκι τα μαλλιά και με την Moroccanoil XL-PRO Paddle Brush.

- Με το ψαλίδι για μπούκλες δημιούργησα χαλαρούς κυματισμούς, αφήνοντας τις άκρες εκτός. Για αυτό το λόγο, είναι καλύτερα να τυλίγετε τις τούφες σε διαφορετική κατεύθυνση για να δημιουργηθεί ένα φυσικό και απαλό look.

Moroccanoilprod

- Στη συνέχεια, πήρα μια μικρή κάθετη τούφα στο ύψος τους αυχένα και δημιούργησα μία μικρή κοτσίδα.

- Έπειτα, πήρα μια μικρή τούφα στο ύψος των αυτιών και από τις δύο πλευρές, τις ένωσα με λαστιχάκι και τις στερέωσα με φουρκέτες στην κοτσίδα, στη βάση του αυχένα.

- Αφού άπλωσα μια μικρή ποσότητα Moroccanoil Hydrating Styling Cream στις άκρες, τις τύλιξα κάθετα με ένα ψαλίδι για μπούκλες για να δώσω ένα λαμπερό και ζωντανό φινίρισμα.

- Στο τέλος χρησιμοποίησα το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium στην κορυφή του κεφαλιού για να διατηρήσουμε τις τούφες στην θέση τους και ψέκασα με το Moroccanoil Glimmer Shine Spray για έξτρα λάμψη.