Βήμα-βήμα: Το Cool French Girl Look!

Βήμα-βήμα: Το Cool French Girl Look!

Από το backstage της Isabel Marant

Η Isabel Marant αγαπάει την όμορφη, φυσικά λαμπερή επιδερμίδα και στο show για το Φθινόπωρο 2014, αυτή ήταν η επιθυμία της: "Να δημιουργήσουμε ένα άψογο πρόσωπο, χωρίς όμως να φαίνεται μακιγιαρισμένο" εξήγησε η makeup artist Lisa Butler.

Πώς το δημιούργησε: Αφού προετοίμασε την επιδερμίδα με το σούπερ ενυδατικό DepSea Hydrability Intense Moisturizing Concentrate, πήρε το Foundation Stick της Bobbi Brown και το χρησιμοποίησε τοπικά, μόνο στα σημεία που χρειαζόντουσαν κάλυψη.

Μετά, πήρε την Countour Cream της & Other Stories και άπλωσε το λαμπερό διάφανο χρώμα της στην εσωτερική γωνόα των ματιών και στην εξωτερική γωνία και μετά "ένωσε" τις δύο άκρες απλώνοντας το προϊόν απαλά στην κόγχη- άφησε όμως το άνω βλέφαρο γυμνό, ώστε να δημιουργήσει ένα εφέ highlight.

Επόμενο βήμα, το Pro Longwear Paint Pot, Antique Diamond της MAC, μια λαμπερή κρεμώδης φόρμουλα, την οποία άπλωσε κατά μήκος του κάτω βλεφάρου για να κάνει ακόμα πιο ανοιχτό το βλέμμα. Δεν χρησιμοποίησε μάσκαρα αλλά έδωσε έμφαση στα φρύδια, τα οποία γέμισε με το Tinted Brow Gel της Anastasia Beverly Hills.

Την τελική πινελιά την έβαλε στα χείλη, στα οποία άπλωσε πρώτα την Elizabeth Arden Eight Hour Cream και μετά μια ιδέα μπορντό pigment από την παλέτα Festoon Classic της & Other Stories, ακριβώς στο κέντρο των χειλιών, ίσα ίσα για να δώσει την αίσθηση του χρώματος.