Έτσι φοριέται η nail art στο Παρίσι αυτή τη στιγμή!

Έτσι φοριέται η nail art στο Παρίσι αυτή τη στιγμή!

Κατευθείαν από το catwalk της Εβδομάδας Μόδας! 

Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε κάθε show των Fashion Weeks είναι να έχουμε δύο reviews: ένα που αφορά καθαυτήν την συλλογή και ένα που αφορά τα looks, δηλαδή το μακιγιάζ, τα χτενίσματα και το μανικιούρ.

Η περίπτωση του Hussein Chalayan ήταν λίγο διαφορετική: ο ταλαντούχος designer χρησιμοποίησε την nail art ως details στις δημιουργίες του, με 3 looks στα οποία είχε απλικάρει σειρές από ακρυλικά νύχια, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς- μια σουρεάλ προσέγγιση που συζητήθηκε!

chal2

Στο backstage ο Chalayan εξήγησε πώς μερικά καλλυντικά που βρέθηκαν στο studio του στο Λονδίνο, φωτογραφήθηκαν και μεταμορφώθηκαν σε λεπτομέρειες της συλλογής του, και πως αυτό το ιδιόμορφο πουά μοτίβο που είδαμε το "δανείστηκε" από τις φόρμες παραγγελίας των προϊόντων: out of stock, discontinued κλπ!

Σε ένα, λοιπόν, από τα αέρινα φορέματά του τοποθέτησε σειρές από ψεύτικα νύχια, σε λευκό, ροζ και κόκκινο ενώ σε δύο άλλα μοντέλα, η προσέγγιση ήταν πιο "βραδυνή" με σχέδια σε άσπρο-μαύρο, πουά, animal prints, ρίγες και καρό. Τα ακρυλικά νύχια είναι οι νέες παγιέτες; Pas mal!