Κάθετα σινιόν: είναι hot και μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου!

Κάθετα σινιόν: είναι hot και μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου!

Ακολουθήστε τα βήματα του hairstylist της Moroccanoil, Bob Recine! 

Το είδαμε στο show της Monique Lhuillier για την φετινή Άνοιξη, το αγαπήσαμε και η Moroccanoil μας αποκάλυψε αποκλειστικά, πώς το δημιούργησε ο Bob Recine!

«Αυτό είναι χτένισμα αυτοπεποίθησης,» εξηγεί ο Recine, «αποτελεί μία χαλαρή αντίθεση στα κομψά και καλοφτιαγμένα ρούχα της Monique Lhuillier».

Μία πρωτότυπη παραλλαγή του κλασσικού chignon, το look διαθέτει δύο κάθετα τυλιγμένα σινιόν τοποθετημένα δίπλα δίπλα ώστε να δημιουργήσουν ένα αβίαστο ενιαίο αποτέλεσμα. «Αντίθετα με το κλασσικό, αυτό το chignon δίνει ένα πανομοιότυπο στιλ σε κάθε πλευρά του προσώπου, και είναι κομψό χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Ακόμη η ροή και οι γραμμές έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ακολουθείται η φυσική γεωμετρία του προσώπου του κάθε μοντέλου» λέει ο διάσημος hair expert και εξηγεί πώς το δημιούργησε, βήμα βήμα.

- «Ξεκίνησα αναμειγνύοντας Moroccanoil Volumizing Mousse με νερό στις παλάμες μου, και το άπλωσα σε όλο το μήκος των μαλλιών.»

- «Πριν ξεκινήσω το στέγνωμα, ψέκασα Moroccanoil Luminous Hairspray Medium σε όλα τα μαλλιά για να δημιουργήσω μία περισσότερο λεία υφή.»

- «Με σκοπό να φαίνονται τα μαλλιά ελεύθερα, τα στέγνωσα χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι γύρω από το κεφάλι προς όλες τις κατευθύνσεις – με τον αέρα να φυσάει σχεδόν σαν να κάθεσαι σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο και ο άνεμος να έρχεται από κάθε πλευρά.»

- «Στη συνέχεια τράβηξα τα μαλλιά πίσω και έκανα δύο αλογοουρές τις οποίες και έστριψα. Δίπλωσα την κάθε αλογοουρά ελαφρά προς τα πάνω, την μάζεψα στην άκρη, και στερέωσα τις δύο αναδιπλωμένες αλογοουρές, αφήνοντας χαλαρές τούφες να πέφτουν όπως θέλουν.»

- «Τελείωσα χρησιμοποιώντας Moroccanoil Luminous Hairspray Strong, ψεκάζοντας τα μαλλιά από κοντινότερη απόσταση από ότι συνήθως, για ένα λαμπερό και με ωραία υφή αποτέλεσμα, το οποίο έδειχνε στυλάτο και μοντέρνο.»