Smoky eyes το πρωί; Δείτε πώς θα πετύχετε το τέλειο look!

Smoky eyes το πρωί; Δείτε πώς θα πετύχετε το τέλειο look!

Συμβουλές από την makeup artist της Elizabeth Olsen, Kate Lee Goodwin

Το μακιγιάζ της Elizabeth Olsen πολύ συχνά είναι case study - κάτι τέτοιο συνέβη και με την τελευταία εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, όπου είδαμε πώς τα smoky eyes μπορούν άνετα να σταθούν σε ένα πρωινό Look!

"Σε αυτό το look θελήσαμε να συνδυάσουμε στοιχεία από Bianca Jagger και Studio 54" makeup artist του οίκου Chanel, Kate Lee Goodwin. "Οπότε επέλεξα ένα smoky eye σε βελούδινη μπορντό απόχρωση και χείλη σε καφέ-κοκκινη απόχρωση.

Ξεκίνησε δημιουργώντας μια ομοιόμορφη βάση απλώνοντας το φον ντε τεν Perfection Lumiere Velvet Smooth-Effect Makeup της Chanel μόνο στα σημεία όπου η επιδερμίδα της ηθοποιού χρειαζόταν ελαφριά κάλυψη. Μάλιστα το άπλωσε με ένα υγρό σφουγγαράκι ώστε να εξασφαλίσει ελαφρύ φινίρισμα.

Αντί για ένα κλασικό ροζ blush, η makeup artist επέλεξε το Cream Blush, Destiny της Chanel και το άπλωσε κάτω από τα ζυγωματικά της Olsen για να "σμιλέψει" το πρόσωπό της. Στη συνέχεια άπλωσε πάνω στα ζυγωματικά ελάχιστη ποσότητα highlighter, και συγκεκριμένα το Uplight Face Luminizer Gel της Make Up For Ever, και έκανε καλό blending ώστε να δώσει αυτή την αδιόρατη, φυσική λάμψη.

Για τα μάτια, στράφηκε στο smoky look όμως έπαιξε με το χρώμα: επέλεξε την μπορντό απόχρωση από την παλέτα σκιών Quadra Eyeshadow, Eclosion της Chanel: "Απλώστε τη κατά μήκος της κόγχης των ματιών σας και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων", συμβουλεύει η makeup artist. Μετά, άπλωσε την σκιά Illusion D'Ombre, New Moon της Chanel σε όλο το κινητό βλέφαρο για να δώσει λαμπερό τελείωμα στα μάτια. Ολοκλήρωσε το look με αρκετές στρώσεις από τη μαύρη μάσκαρα Inimitable Waterproof της Chanel, στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Για να εξισορροπήσει το αποτέλεσμα, φρόντισε τα φρύδια της ηθοποιού με το Tinted Brow Gel, Caramel της Anastasia που τονίζει το φυσικό τους χρώμα και πειθαρχεί τις ατίθασες τριχούλες.