Εξωτικές πριγκίπισσες στο catwalk της Chanel!

Εξωτικές πριγκίπισσες στο catwalk της Chanel!

Σκοτεινές σκιές, ψεύτικες βλεφαρίδες και φύλλα χρυσού!

Η αποχώρηση του υπερταλαντούχου makeup artist Peter Philips από τον οίκο Chanel ήταν ένα από τα ηχηρά νέα της προηγούμενης χρονιάς, και ο κόσμος της ομορφιάς ήταν σε αναμονή για τον "διάδοχό" του.

Ο ίδιος πέρασε το κατώφλι του οίκου Dior και πριν λίγες μέρες παρουσίασε την πρώτη του δουλειά, στο catwalk για την Resort Collection, ενώ περιμένουμε και την πρώτη του συλλογή μακιγιάζ.

Προχθές, ο οίκος Chanel παρουσίασε στο Dubai την pre-spring/summer 2015 συλλογή του, και φυσικά, περιμέναμε να μάθουμε ποια θα ήταν η επόμενη κίνηση του οίκου όσον αφορά στο μακιγιάζ- και ήταν κίνηση ματ!

Ο Karl Lagerfeld επέλεξε ο ίδιος τον επικεφαλής makeup artist του show, και έτσι ο Tom Pecheux πήρε τα πινέλα του και έκανε τα μαγικά του: εμπνευσμένος από τα έντονα μάτια που παραδοσιακά κάνουν οι γυναίκες στις αραβικές χώρες, δημιούργησε ένα look με δραματικό βλέμμα όπου πρωταγωνιστούσαν οι νέες παλέτες σκιών Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow της Chanel και πλούσιες ψεύτικες βλεφαρίδες. Στο τελείωμα της μαύρης γραμμής, ανάμεσα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, άφησε ένα μικρό κενό, τοποθέτησε φύλλα χρυσού στις εσωτερικές γωνίες των ματιών ως λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία ενώ στην επιδερμίδα έδωσε ομοιόμορφο τόνο και φυσικό, φωτεινό τελείωμα με την πούδρα Les Beiges de Chanel.