Κάντε παστέλ ανταύγειες στα μαλλιά σας... με τα χεράκια σας!

Κάντε παστέλ ανταύγειες στα μαλλιά σας... με τα χεράκια σας!

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος! 

Οι παστέλ τόνοι στα μαλλιά συνεχίζουν να είναι ανάμεσα στα hot trends με τις stars να τους δοκιμάζουν η μία μετά την άλλη - μάλιστα "ανέβηκαν" και στο catwalk του οίκου Chanel με την Cruise Collection 2015, πριν μερικές εβδομάδες.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε όμως δεν είστε σίγουρες πως θέλετε να καθίσετε στην καρέκλα του κομμωτή, η Bumble&bumble έχει την τέλεια εναλλακτική, που μόλις ήρθε στα ράφια των Sephora! Ο λόγος για τα Spraychalks, μια limited edition από 4 σπρέι που στεγνώνουν αμέσως και "ντύνουν" τα μαλλιά με τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις: κόκκινο (blush), μοβ (lavender), πράσινο (mint) και μπλε (cobalt).

Η σύνθεση των σπρέι προσδίδει στυλ και προσωπικότητα σε ένα συνηθισμένο χτένισμα και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αν θέλετε απλά να προσθέσετε μερικές διακριτικές πινελιές (οπότε απλά κρατήστε το σπρέι σχετικά μακριά από τα μαλλιά σας και χτενίστε τα τούφα τούφα) ή να κάνετε μια avant-garde εμφάνιση.

Τα εύκολα στη χρήση, τα Spraychalks προσδίδουν μια σοφιστικέ πινελιά χρώματος σε όλους τους τύπους μαλλιών και φεύγουν στο πρώτο λούσιμο. Θέλετε ιδέες ή να δείτε βήμα βήμα την τεχνική; Μπείτε στο site της Bumble&bumble όπου οι hairstylists του brand δείχνουν βήμα βήμα πώς θα δημιουργήσετε 4 διαφορετικά στυλ: Tie- Dye, Dip- Dye, Colorblock και Feathers!

Info: Τα προϊόντα Bumble&bumble θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora