Πώς θα φτιάξετε τη δική σας μάσκαρα με χρώμα!

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας μάσκαρα με χρώμα!

Και πώς θα τη φορέσετε για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν τεράστιες!

Η Resort Collection 2015 που παρουσίασε η Stella McCartney, είχε -μεταξύ άλλων- ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο μακιγιάζ: ο makeup artist Vincent Oquendo δημιούργησε ένα look όπου συνδύασε την φρέσκια, δροσερή επιδερμίδα με τεράστιες βλεφαρίδες και μάλιστα σε τόνους των πολύτιμων λίθων!

Η Vogue έμαθε κατευθείαν από τον ειδικό πώς δημιούργησε αυτό το αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες και εκείνος έδωσε τα tips που θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σας, είτε είστε πιστές της μαύρης μάσκαρα είτε λατρεύετε τις μάσκαρα με χρώμα που είναι υπέροχες ειδικά το κλαοκαίρι!

"Ξεκινήστε γυρίζοντας καλά τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλιδάκι. Αφού δημιουργήσετε την επιθυμητή καμπύλη που ανοίγει το βλέμμα, απλώστε 3 στρώσεις μάσκαρα στην βάση των πάνω βλεφαρίδων, κάνοντας κινήσεις ζιγκ ζαγκ στις ρίζες. Καθώς στεγνώνει το ένα μάτι επαναλάβετε την κίνηση στο άλλο. Επιστρέψτε στο πρώτο μάτι, το οποίο θα έχει στεγνώσει στο μεταξύ, και απλώστε μια τελευταία στρώση σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων. Αυτή η τεχνική δημιουργεί μια πολύ δυνατή βάση και έτσι οι βλεφαρίδες σας θα παραμείνουν στο ύψος τους", εξηγεί ο makeup artist.

Όσον αφορά το χρώμα έφτιαξε τις δικές του μάσκαρα με χρώμα, αναμειγνύοντας gel liners της MAC! Συνδύασε το Fluidline στην απόχρωση Waveline με το Chromaline στην αποχρωση Pure White για να φτιάξει το τέλειο navy και το Chromaline, Landscape Green, Marine Ultra και Pure White για το απόλυτο σμαραγδί.

Στη συνέχεια, άπλωσε τα bespoke χρώματα στις πάνω βλεφαρίδες με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα, δουλεύοντας το προϊόν στις ρίζες των βλεφαρίδων, με τον τρόπο που εξήγησε πιο πάνω. "Χρειάζεστε μια καλή βάση ώστε οι βλεφαρίδες σας να μην καταρρεύσουν", εξήγησε και εγώ σηκώνω μανίκια και ξεκινάω το color blending!