Gaspard Ulliel: O άντρας του οίκου Chanel... κόβει την ανάσα!

Και μυρίζει δροσερά και αισθησιακά, όπως το Bleu de Chanel! 

Σε λίγες μέρες, στις 5 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, έρχεται το νέο short film του οίκου Chanel για το best selling αντρικό άρωμα Bleu de Chanel και σας έχουμε μία πρώτη γεύση, που θα σας ανοίξει την όρεξη!

Πέντε χρόνια μετά τον Martin Scorsese, ο James Gray παίρνει τη σκηνοθετική σκυτάλη (και εμάς από το χέρι), και μας βάζει λίγο περισσότερο στον μυστηριώδη κόσμο του πρωταγωνιστή του αρώματος, που υποδύεται ο oh-so-hot Gaspard Ulliel. Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψουμε την σοφιστικέ γοητεία του Gaspard που έκανε αίσθηση από την πρώτη στιγμή, απλά να θυμίσουμε πως το 2010, το Bleu de Chanel ξεκίνησε να μας αφηγείται την ιστορία ενός άντρα που αποφάσισε να σπάσει τις δεσμεύσεις.

Σήμερα, ο ήρωας της ιστορίας, ένας διάσημος ηθοποιός με εκατομμύρια fans, είναι διχασμένος ανάμεσα στην δημοσιότητα και την επιθυμία του να ζήσει μια ήρεμη ζωή. "Ήθελα να αγγίξω αυτό που συμβαίνει στον κόσμο του θεάματος" εξηγεί ο σκηνοθέτης James Gray, "όπου ταυτόχρονα ζούμε μια άνετη αλλά και μία ανήσυχη ζωή. Κατά μία έννοια, είναι σαν ένας ίλιγγος που φέρνει μαζί της η επιτυχία, η αναγνωρισιμότητα".

Πάρτε, λοιπόν, μια πρώτη γεύση της ιστορίας και του Gaspard Ulliel και πολύ σύντομα η συνέχεια του short film επί της οθόνης σας!


Info: Το short film γυρίστηκε νύχτα στο Los Angeles. Η μουσική δεν είναι άλλη από το διάσημο τραγούδι του Bob Dylan "All Along the Watchtower", με ερμηνεία του Jimi Hendrix. Το Bleu de Chanel είναι ένα δροσερό, ξυλώδες άρωμα με το κεχριμπάρι να του δίνει βάθος και αισθησιασμό- ένα πραγματικό αριστούργημα του οίκου που ξεχωρίζει.