Δείτε πρώτοι τη διαφήμιση της Korres για τις βαφές Herb Balsam Colorants και γυρίστε στην παιδική σας ηλικία

Εικόνες από άλλες εποχές που έρχονται να ενωθούν με το σήμερα μέσα από τη δύναμη του χρώματος των βαφών Herb Balsam Colorants από τα Φυσικά Προϊόντα Κορρέ.

Σε ποιον οφείλετε το χρώμα των μαλλιών σας; Κάντε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο με την καινούρια διαφήμιση της Korres για τις βαφές της και θα ανακαλύψετε ναι μεν ότι το χρώμα σας το πήρατε φυσικά από τη μαμά σας αλλά το διατηρείτε χάρη στις φυσικές βαφές Korres.

Όλοι έχουμε στο σπίτι τα φωτογραφικά άλμπουμ των περασμένων δεκαετιών, όπου τα χρώματα παίρνουν άλλες διαστάσεις και τα συναισθήματα κάνουν πάρτι καθώς η μαμά με τα φουσκωμένα μαλλιά μας κρατάει αγκαλιά στα πρώτα μας γενέθλια.

Είναι μία καλή ευκαιρία να ανοίξετε τα παιδικά σας φωτογραφικά άλμπουμ και να θυμηθείτε το χρώμα των παιδικών σας χρόνων. Μπορεί να έχουν ξεθωριάσει λίγο αλλά έχουν πάντα αυτή τη γλύκα και την ανεμελιά που σας φτιάχνει τη διάθεση.

Και με την ευκαιρία δείτε μήπως προτιμάτε το χρώμα που είχατε τότε. Αν ναι δεν έχετε παρά να επιλέξετε την αντίστοιχη απόχρωση από τα Φυσικά Προϊόντα Κορρέ και τις μόνιμες βαφές Herb Balsam Colorants. Και η παιδική σας ομορφιά αναβιώνει.