Διάλεξη «Γλυκοβιολογίας» από τους επιστήμονες του YSL

Ανακαλύψτε την επιστήμη πίσω από νέα σειρά περιποίησης προσώπου του Yves Saint Laurent που βασίζεται στην επιστήμη της Γλυκοβιολογίας.

Παρακολουθήστε τους ίδιους τους επιστήμονες να εξηγούν τι βρίσκεται πίσω από την τελευταία σειρά περιποίησης του Yves Saint Laurent, Forever Youth Liberator που αποτελεί μία καινοτομία και ένα πολύ σημαντικό βήμα στην κοσμητολογία με τη βοήθεια της επιστήμης και της έρευνας χρόνων στα εργαστήρια.

Δείτε τον καθηγητή Πέτερ Ζίμπεργκερ, Διευθυντή του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας Μαξ Πλανκ του Βερολίνου, ο οποίος είναι ο πρώτος επιστήμονας που κατάφερε να παράξει γλυκάνες να μιλάει και να αναλύει την τεχνολογία της σειράς περιποίησης προσώπου Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator. Επίσης, είναι μέλος της επιτροπής ειδικών στη Γλυκοβιολογία –η οποία είναι μία από τις 10 επιστήμες που θα αλλάξουν την ιατρική του μέλλοντος, σύμφωνα με το M.I.T- υπό την αιγίδα της μάρκας Yves Saint Laurent.

Στην καρδιά της τεχνολογίας του Forever Youth Liberator βρίσκεται ένα εξαιρετικό σύμπλεγμα το Glycanactif™ που είναι σχεδιασμένο για να δρα σαν ένα κυτταρικό κλειδί: «ξεκλειδώνει» τα κύτταρα, για να διεγείρει τις λειτουργίες που ενισχύουν τη νεότητα της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται σαν να έχει αναπλαστεί από το εσωτερικό καθώς το Forever Youth Liberator προσφέρει ανόρθωση, αναπλήρωση και λάμψη.