Ο Marc Jacobs μιλάει για το καινούριο του άρωμα

Ένα αγαπημένο μοτίβο του σχεδιαστή μεταμορφώνεται στο Dot, το νέο «αδελφάκι» του Daisy και του Lola

«Το πουά είναι διαχρονικό και είναι ένα μοτίβο που πάντα αγαπούσα» λέει ο Marc Jacobs στη συνέντευξη που έδωσε για το καινούριο κοκτέιλ που λανσάρει. «Όταν κάτι μου φαίνεται σωστό, είναι περισσότερο αυτό που μου λέει το ένστικτό μου. Αυτό συνέβη με το Dot, μου φάνηκε σωστό- η συσκευασία του, όλα γύρω από αυτό το άρωμα έγιναν πολύ, πολύ γρήγορα.

Η διαδικασία του design είναι μια σειρά από δημιουργικές επιλογές, χρειάζεται δηλαδή μια έμπνευση, μια ιδέα, ορισμένοι από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες- όπως η Yayoi Kusama- έχουν δουλέψει με το πουά και είναι από τα αγαπημένα μου, είναι γοητευτικό, είναι σοφιστικέ» εξηγεί ο designer. Σχετικά με το σχέδιο του μπουκαλιού, ο Marc Jacobs είπε στο WWD «Μου άρεσε η ιδέα για αυτές τις υβριδικές πασχαλίτσες με φτερά πεταλούδας, που βγάζουν την αίσθηση της ελευθερίας, της θηλυκότητας, του παιχνιδιού. Και βέβαια, οι πασχαλίτσες φέρνουν και καλή τύχη!»

Όσο για τον χαρακτήρα του αρώματος, το Dot συνδυάζει ζουμερά μούρα, νερό καρύδας, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς και βανίλια, είναι ένα ελιξίριο σαγηνευτικό και ζωηρό.

Διαβάστε ακόμα:

Τα εξωτικά κοκτέιλ του Marc Jacobs

O Marc Jacobs ψηφίζει ελληνική ομορφιά

Πάρτε τον Marc Jacobs σπίτι σας