Backstage Beauty: το look στο show του Michael Kors

Για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013

«Σε αυτό το show του Michael Kors κάνουμε κάτι διαφορετικό: μια γραμμή με κίνηση στα μάτια που δένει με το στυλ της συλλογής, είναι λίγο '60s αλλά ταυτόχρονα είναι γραμμική και καθαρή», εξηγεί στην κάμερα του allure ο διάσημος makeup artist και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Shiseido, Dick Page, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ.

Χρησιμοποίησε ψυχρά χρώματα στα μάτια, μπλε και πράσινο, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του look στο βλέμμα «με μια γραμμή που έχει κίνηση, αρχίζει και τελειώνει πιο μέσα από την εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών», αντίστοιχα, λέει ο Dick Page.


«Το χτένισμα είναι επίσης graphic, καθαρό, λίγο 60s και λίγο 90s, με τη διαφορά πως χρησιμοποιήσαμε ένα λαστιχάκι για να τα συγκρατήσουμε, μια ιδέα που δεν συναντάς στα 60s» λέει ο hairstylist Orlando Pita. «Κάτω από αυτά τα λαστιχάκια έχουμε φτιάξει δύο μικρά ponytails, για να μείνουν σταθερά στο κεφάλι. Κάναμε πιστολάκι, ισιώσαμε τα μαλλιά και μετά χρησιμοποιήσαμε μόνο hairspray, δηλαδή όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα γίνεται».


Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: φλογερά κόκκινα χείλη στο show Burberry Prorsum

Backstage beauty: το μακιγιάζ στο show της Diane von Furstenberg για την Άνοιξη 2013

Backstage report: Fusion χτενίσματα στο show του Haider Ackermann για την επόμενη σεζόν