Argan Oil: 8 λόγοι που θα σε κάνουν να το εντάξεις στη beauty ρουτίνα σου!

Ανακάλυψέ τους όλους

Θεωρείται ο «υγρός χρυσός» της ερήμου και τα οφέλη του- εκτός από τη διατροφή, στην επιδερμίδα, τα μαλλιά και γενικότερα στην ομορφιάς μας, είναι γνωστά εδώ και εκατοντάδες χρόνια! Το argan oil (αργανέλαιο ή έλαιο αργκάν) παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου Argania Spinosa, που ευδοκιμεί στο Μαρόκο και εξαιτίας τόσο της μεγάλης του ζήτησης όσο και της μακροχρόνιας διαδικασίας που χρειάζεται να παραχθεί καθίσταται σπάνιο και πολύτιμο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως χρησιμοποιείται ως κύριο συστατικό σε πολλά καλλυντικά μεγάλων beauty brands.

 

argan oil d604b

Ήρθε η ώρα, όμως, να δούμε πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στη beauty ρουτίνα μας και το βασικότερο ποια είναι τα οφέλη του, που θα το κάνουν τον καλύτερο σύμμαχο ομορφιάς μας. Στο παραπάνω βίντεο θα ανακαλύψεις 8 από τις ευεργετικές ιδιότητές του!

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ