Κουρασμένο πρόσωπο; Οι σωστές κινήσεις μακιγιάζ για να το φρεσκάρετε!

Με μοντέλο την Sophie Dahl, η makeup artist Lisa Eldridge δείχνει τον τρόπο! 

Πρόσφατα η συγγραφέας- chef-μοντέλο, Sophie Dahl, έκανε το δικό της site, το At The Kitchen Table With Sophie Dahl And Friends, όπου μαζί με τους φίλους της επιλέγουν και προτείνουν ό,τι τους ενθουσιάζει στο φαγητό, την ομορφιά, τηνμόδα, το ευ ζην.

Σε αυτό το video, η διάσημη makeup artist, Lisa Eldridge δείχνει στο πρόσωπο της πολυάσχολης Sophie Dahl ποιες είναι οι σωστές κινήσεις μακιγιάζ, ώστε να δείχνουμε λαμπερές και ξεκούραστες, ακόμα και αν έχουμε κοιμηθεί ελάχιστα- σούπερ χρήσιμες συμβουλές για όλες μας!

Κάποια από τα βασικά tips της Lisa Eldridge:

- Το concealer είναι βασιλιάς, αλλά πρέπει να έχει τη σωστή υφή και τον σωστό τόνο. Αν είναι πολύ λευκό θα εντείνει την κούραση στα μάτια ενώ οι πιο ζεστοί τόνοι εξουδετερώνουν τη μπλε ή την μωβ σκιά κάτω από τα μάτια. Αναμείτε ένα ελαφρύ concealer που αντανακλά το φως με ένα πιο καλυπτικό και απλώστε μια λεπτή στρώση στα "σκοτεινά" σημεία γύρω από τα μάτια σας, χωρίς να το παρακάνετε.

- Εξίσου σημαντικό είναι και το blush.Ξεκινήστε με μια μικρή ποσότητα και "χτίστε" την ένταση. Για το πρωί, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε κρεμώδες blush καθώς έχουν διάφανο και λαμπερό τελείωμα και θα δώσουν φρεσκάδα στην επιδερμίδα σας.

- Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας και μην ξεχνάτε να φοράτε μάσκαρα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείχνει το βλέμμα σας πιο "ανοιχτό" και ξεκούραστο.