10 celebrity νύφες του καλοκαιριού που μας έχουν μείνει αξέχαστες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
10 celebrity νύφες του καλοκαιριού που μας έχουν μείνει αξέχαστες

Θυμάσαι κάποια από αυτές;

Τα τελευταία δύο χρόνια η ελληνική showbiz έχει πολλούς γάμους να θυμάται, και είναι αλήθεια πως υπάρχουν αρκετοί που μας έχουν μείνει αξέχαστοι. Δεν είναι μία, δεν είναι καν πέντε οι celebrities που παντρεύτηκαν από το 2017 μέχρι και σήμερα. Είναι δέκα και τις έχουμε ξεχωρίσει μία-μία για να σου κάνουμε ένα σωστό throwback Thursday.

Τον χορό των γάμων το 2017 άνοιξε η Ισμήνη Νταφοπούλου, η οποία παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της στις 7 Μαΐου του 2017 στο Λαγονήσι. Μέσα σε ένα παραμυθένιο νυφικό μάγεψε τους πάντες και εμείς ακόμη θυμόμαστε αυτές τις στιγμές. Έναν μήνα αργότερα η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της στη Μύκονο στις 10 Ιουνίου 2017. Σήμερα η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Στις 3 Ιουλίου 2017 ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν έπειτα από 13 χρόνια κοινής ζωής και 4 υπέροχα παιδιά, τα οποία έγιναν και παρανυφάκια/παραγαμπράκια. Τους γάμους του 2017 έκλεισε η Ελένη Τσολάκη, η οποία παντρεύτηκε με τον Παύλο Πετρουλάκη μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς στις 17 Σεπτεμβρίου του 2017.

Στη gallery ακολουθεί θα δεις έξι ακόμη νύφες που μας εντυπωσίασαν.