Like a Princess: Η Δούκισσα Νομικού στην τελευταία της πρόβα νυφικού λίγο πριν την εκκλησία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Like a Princess: Η Δούκισσα Νομικού στην τελευταία της πρόβα νυφικού λίγο πριν την εκκλησία

Plus: Δες τη να κάνει το νυφικό μακιγιάζ

Η σημερινή μέρα έμελε να είναι μία από τις πιο όμορφες της ζωής της για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία πριν από λίγες ώρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, σε μία πολύ ρομαντική τελετή στην Μύκονο.

Συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή συνάντηση με την Αθηνά Οικονομάκου να εύχεται στο ζευγάρι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εδώ και κάποιες ώρες όμως μας είχε "φάει" η περιέργεια να δούμε το νυφικό της αγαπημένης μας Δούκισσας και αυτό έγινε πριν από λίγα λεπτά που η σχεδιάστρια και εμπνεύστρια αυτής της μοναδικής δημιουργίας, Σήλια Κριθαριώτη ανέβασε στο account της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι πως θέλουμε πολλά πράγματα να πούμε αλλά αυτό που βλέπουμε είναι τόσο μοναδικά υπέροχο που έχουμε χάσει τα λόγια μας. Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω μάλιστα.

Αν και εσύ δν βρίσκεις λόγια να εκφραστείς σε καταλαβαίνουμε γιατί είναι ίσως η πιο όμορφη νύφη που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τη δούμε να κάνει και το νυφικό της μακιγιάζ λίγο πριν την εκκλησία. Ο make-up artist της Παντελής Τουτουντζής επιμελήθηκε το make up look της και ιδού η απόδειξη.