H Jennifer Lopez πήρε την πιο σπουδαία συμβουλή για τον γάμο της αλλά δεν φαντάζεσαι ποιον την έδωσε

Πατούλια Κατερίνα
H Jennifer Lopez πήρε την πιο σπουδαία συμβουλή για τον γάμο της αλλά δεν φαντάζεσαι ποιον την έδωσε

Ευτυχισμένος γάμος: Η συμβουλή που θα κρατήσεις κι εσύ

Η Jennifer Lopez στις αρχές Ματίου είπε το μεγάλο ναι στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της Alex Rodriguez. Κι αν μπορείς να το φανταστείς, η 50χρονη Jennifer εν όψει του νέου της γάμου, θέλησε να πάρει συμβουλές για να τα καταφέρει αυτή τη φορά και οι όρκοι αγάπης της να κρατήσουν για πάντα. Την πιο σημαντική συμβουλή στην Jlo έδωσε λοιπόν ένα πρόσωπο που δεν φαντάζεσαι καν, μια γυναίκα 85 ετών σήμερα με έναν γάμο που κράτησε περισσότερα από 50 χρόνια και έληξε οριστικά όταν ο σύζυγοε της δυνατής αυτής γυναίκας έφυγε από τη ζωή.

Η Lopez αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram πως ήταν η Ruth Bader Ginsburg, από την οποία ζήτησε να της εκμυστηρευτεί το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο.

Ποια είναι όμως η Ρουθ;

Η Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ διορίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο από τον Μπιλ Κλίντον στις 25 Δεκεμβρίου 1993 και σήμερα είναι το γηραιότερο φιλελεύθερο μέλος του. Παρ’ όλα τα προβλήματα υγείας της, η Γκίνσμπεργκ δεν έχει απουσιάσει από καμία συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου μέχρι σήμερα. Πρόσφατα, η Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ, που ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2018 γιόρτασε τα 25 χρόνια της στο Ανώτατο Δικαστήριο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση δύο καρκινικών οζιδίων από τον αριστερό πνεύμονά της. Στο παρελθόνη Ρουθ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, βγαίνοντας πάντα νικήτρια: το 1999 έκανε θεραπεία για καρκίνο του παχέος εντέρου και δέκα χρόνια αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, τον οποίο νίκησε και πάλι.

Ποια συμβουλή είχε όμως η δικαστής να δώσει στην Jennifer; Λίγο πριν τον τέταρτο γάμο της;

Η Ρουθ που παντρεύτηκε το 1954 και έμεινε με τον σύζυγό της Martin μαζί μέχρι το τέλος του, το 2010, αποκάλυψε:



«Με κάλεσε πριν ένα μήνα περίπου η Jennifer Lopez και ήθελε πολύ να βρεθούμε και να γνωρίσω τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez», είπε η δικαστής σε ένα μεγάλο ετήσιο φεστιβάλ βιβλίου της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου και αποκάλυψε:

«Αυτό που ήθελε να μάθει η Jennifer, είναι αν υπάρχει κάποιο μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο. Της είπα αυτό που μου είπε κι εμένα η πεθερά μου την ημέρα του γάμου μου. Κάποιες φορές βοηθάει το να το παίξεις λιγάκι κουφή».

Αν ερμηνεύουμε σωστά την συμβουλή αυτή, η ισχυρή αυτή γυναίκα, θέλει να μας πει πως κάποιες φορές και για να λειρουργήσει ο γάμος, πρέπει να δίνουμε τόπο στην οργή και να μην πιανόμαστε από λέξεις.

Η Lopez έτσι κι αλλιώς τόνισε πως ο γάμος της αυτός, θα είναι και ο πρώτος που θα λάβει χώρα σε εκκλησία!