Το τραπέζι των singles

Το τραπέζι των singles

Ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση σε ένα γάμο, είναι ο διαμοιρασμός των προσκεκλημένων στα τραπέζια. Οι singles είναι πάντα μια ιδιαίτερη περίπτωση

Εσείς μπορεί να παντρεύεστε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως και ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να κάνει το ίδιο. Έτσι λοιπόν, πολλοί από τους φίλους σας είναι πιθανό να μην είναι ζευγαρωμένοι και να έρθουν στο γάμο σας ολομόναχοι.

Σ' αυτήν την περίπτωση θέλει ιδιαίτερη προσοχή το που ακριβώς θα τους τοποθετήσετε, αφού αν είστε μόνη μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαρετό, ακόμα και καταθλιπτικό αν βρίσκεστε σε ένα τραπέζι γεμάτο ζευγάρια. Όσο κοινωνικός άνθρωπος κι αν είστε, πολύ δύσκολα θα περάσετε καλά κάτω από αυτές τις συνθήκες, καθώς είναι λογικό τα ζευγάρια πολύ συχνά να μιλούν μόνο μεταξύ τους.

Γι' αυτό, φροντίστε να βάλετε τους singles στο ίδιο τραπέζι ή κοντά στους πολύ δικούς τους φίλους ώστε να μην αισθάνονται μόνοι ή απομονωμένοι. Και που ξέρετε; Μπορεί ο γάμος σας να είναι η αφορμή για να γνωριστούν επιτέλους δύο αδερφές ψυχές που κάθονταν μόνες στο ίδιο τραπέζι.