William & Kate: ένας χρυσός χρόνος μαζί

William & Kate: ένας χρυσός χρόνος μαζί

Το πιο διάσημο ζευγάρι της Βρετανίας και ίσως και ολόκληρου του πλανήτη έκλεισε χθες έναν ολόκληρο χρόνο παντρεμένο.

Το θυμόμαστε σαν χτες όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του πρίγκιπα William με την Kate Middleton και όταν τριάντα ημέρες πριν τον φαντασμαγορικό γάμο στις 29 Απριλίου του 2011 ξεκινήσαμε στο Queen.gr μια αντίστροφη μέτρηση αποκαλύπτοντας κάθε ημέρα και μια καινούργια του πτυχή.

Τώρα ένα χρόνο μετά ο William και η Kate είναι ένα -αν όχι «το»- από τα πιο αναγνωρίσιμα και ισχυρά ζευγάρια όλου του πλανήτη. Δεν είναι απλά άλλο ένα celebrity ζευγάρι σαν τους Jolie-Pitt είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, με την μοναρχία να δίνει άλλη αξία και βαρύτητα στο προφίλ τους.

Είναι τόσα πολλά αυτά που κάνουν αυτό το ζευγάρι ιδιαίτερα μοναδικό και δημοφιλές. Πέρα από το McQueen νυφικό που μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου θα εκτίθεται στο Buckingham Palace, το πέπλο, το δαχτυλίδι, την τιάρα, τους VIP καλεσμένους και τα βασιλικά καπέλα αυτός ο γάμος έχει και κοσμοϊστορική σημασία. Με πάνω από δύο εκατομμύρια θεατές η Kate είναι η γυναίκα που συμφιλίωσε τον William ξανά με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αποκατέστησε τις σχέσεις του παλατιού με τους Βρετανούς που μετά το θάνατο της πριγκίπισσα Diana δεν διένυαν την καλύτερη τους περίοδο.

Πήγαν ταξίδι του μέλιτος στις Seychelles, συναντήθηκαν με τους Obama, έκαναν μια τεράστια περιοδεία στον Καναδά, παρευρέθηκαν σε glamorous events ενώ παράλληλα συνεργάστηκαν με τη Unicef προωθώντας το ανθρωπιστικό προφίλ τους. Οι δυο τους, ο διάδοχος δηλαδή του βρετανικού θρόνου και η Δούκισσα του Cambridge είναι το golden couple της εποχής μας, το παντοδύναμο ζευγάρι που σε κάθε του κίνηση όλα τα φλας είναι στραμμένα πάνω του. Happy anniversary.