Tα καλύτερα eco-friendly σύνολα που έχουν φορέσει οι διάσημες στο κόκκινο χαλί

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα καλύτερα eco-friendly σύνολα που έχουν φορέσει οι διάσημες στο κόκκινο χαλί

Όταν οι stars αποδεικνύουν την οικολογική τους συνείδηση και στα red carpet looks τους.

To 2015 η Emma Watson «έκανε τα μαγικά της» -ναι, ο ρόλος της «Ερμιόνης» δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μας- και ξεκίνησε το Green Carpet Challenge, «προκαλώντας» τις διάσημες φίλες της να κάνουν εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και στα μεγαλύτερα events του Hollywood, φορώντας οικολογικά ρούχα φτιαγμένα από οργανικά ή ανακυκλώσιμα υλικά και με τρόπο που δείχνουν τον σεβασμό τους για το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.

Η Lypita Nyong’o και η Margot Robbie ήταν οι πρώτες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση φορώντας eco friendly gowns στο red carpet του MET Gala την άνοιξη της ίδιας χρονιάς. Ακολούθησαν και άλλες stars τις οποίες θα βρεις όλες συγκεντρωμένες στην παρακάτω gallery. Eπίσης προηγήθηκαν και κάποιες που αξίζουν την αναφορά μας στην οικολογική συνείδησή τους. Γιατί η μόδα δεν έχει να κάνει μόνο με το να «δείχνουμε όμορφες» αλλά και με το να συμπεριφερόμαστε αντίστοιχα στους γύρω μας αλλά και στο περιβάλλον μας.
Δες επίσης: Σου αρέσουν τα φαρδιά πλεκτά tops; Δες 3 νέους τρόπους να τα φορέσειςΣου αρέσουν τα φαρδιά πλεκτά tops; Δες 3 νέους τρόπους να τα φορέσεις