Η νέα organic σειρά καλλυντικών της Miranda Kerr προάγει την αληθινή ομορφιά

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Η νέα organic σειρά καλλυντικών της Miranda Kerr προάγει την αληθινή ομορφιά

Το supermodel αγαπά τα οργανικά υλικά και το αποδεικνύει στη νέα σειρά καλλυντικών.

«Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας, οπότε ό,τι βάζουμε επάνω του είναι πολύ σημαντικό», εξηγεί το supermodel, μητέρα 3 παιδιών και ιδρύτρια της μάρκας KORA Organics, Miranda Kerr.

Το supermodel αγαπά τη φυσική ομορφιά και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την εταιρία καλλυντικών. Ήθελε όπως υποστηρίζει να περάσει «καθαρά» μηνύματα στις γυναίκες, με προϊόντα φιλικά τόσο προς το δέρμα τους όσο και στο περιβάλλον.

Η Kerr θέλει ν΄αποδείξει μια για πάντα ότι η οργανική περιποίηση του δέρματος μπορεί να είναι αποτελεσματική. Η βιολογική βιομηχανία της ομορφιάς είναι μια μεγάλη επιχείρηση, που προβλέπεται να αξίζει μέχρι το 2027 38,8 δισεκατομμύρια £ (54 δισεκατομμύρια δολάρια) . Αλλά από πού πρέπει να ξεκινήσουμε με τις δικές μας ρουτίνες ομορφιάς;

Οι συμβουλές της Kerr για μια ομορφιά που θα έχει διάρκεια είναι πολλές. Σε συνέντευξή της στο Marie Claire UK, το διάσημο μοντέλο μίλησε για τη διαφορά της «καθαρής ομορφιάς» από την «βιολογική ομορφιά». Το 37χρονο supermodel είπε: «Η καθαρή ομορφιά είναι πολύ διαφορετική από την πιστοποιημένη βιολογική ομορφιά. Εκεί οι άνθρωποι μπερδεύονται. Έτσι, όταν είστε καθαροί, τότε ίσως εσείς ως μεμονωμένη εταιρεία να πείτε, "Εντάξει, δεν χρησιμοποιούμε αυτό το συστατικό που ορισμένοι λένε ότι είναι τοξικό." Όμως, όταν είστε πιστοποιημένα βιολογικοί, είναι πολύ περισσότερο από το να είστε καθαροί γιατί όχι μόνο δεν χρησιμοποιείτε περιττές χημικές ουσίες, αλλά έχετε και πιο ισχυρά αποτελέσματα».

https://www.instagram.com/p/CKowa0khyFt

Η Kerr μίλησε με παραδείγματα. Είπε ότι το Πανεπιστήμιο του Cambridge έκανε μια μελέτη σχετικά με πιστοποιημένα οργανικά συστατικά και έδειξε ότι υπάρχουν έως και 60% περισσότερα αντιοξειδωτικά σε ένα πιστοποιημένο οργανικό συστατικό. Υπάρχουν κάποια προϊόντα λοιπόν στην αγορά που ισχυρίζονται ότι είναι "καθαρά" αλλά πραγματικά δεν θα ήθελε κανείς να βάζει στο δέρμα του.

Τι σημαίνει όμως πιστοποιημένο οργανικό προϊόν; Η Kerr εξηγεί ότι τα δικά της KORA Organics καλλυντικά είναι πιστοποιημένα ότι είναι οργανικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται απλώς να λέει κάποιος ότι παράγει ένα οργανικό προϊόν αλλά να διέπεται από τους παγκόσμιους κανονισμούς. «Αυτό σημαίνει ότι ελεγχόμαστε για τα πάντα, από τους κατασκευαστές μας, μέχρι τα συστατικά μας, μέχρι τις συσκευασίες μας ... ακόμη και τις λέξεις που βάζουμε στα κουτιά μας».

https://www.instagram.com/p/CLUoQiAh26m