Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας είναι και βασίλισσα του sustainability

Μαρία Ροδίτη
Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας είναι και βασίλισσα του sustainability

Η 48χρονη φόρεσε φόρεμα που υπήρχε στην ντουλάπα της πεθεράς της από το 1981.

Η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας είναι λάτρης της μόδας με τις ενδυματολογικές επιλογές της να είναι πάντα κομψές και να την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες.

Αυτό που, ωστόσο, δεν είχε βγει προς τα έξω είναι πως η 48χρονη έχει και… οικολογική συνείδηση. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει η πρόσφατη επιλογή outfit που έκανε, για να υποδεχθεί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Φελίπε, τον Πρόεδρο της Χιλής.

Κάντο όπως οι Βασίλισσες: Υιοθέτησε το fashion trend του καλοκαιριού όπως η Letizia της Ισπανίας

Η ανακύκλωση του φορέματος της Βασίλισσας Σοφίας

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, λοιπόν, η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας αποφάσισε να φορέσει ένα φόρεμα της πεθεράς της, Βασίλισσας Σοφίας, η οποία το είχε φορέσει 40 χρόνια πριν.

Η Βασίλισσα Letizia έδειξε, έτσι, την οικολογική συνείδησή της, τη στήριξή της στη βιωσιμότητα της μόδας μιας και δεν επέλεξε να αγοράσει κάποιο καινούριο fashion item, αλλά φόρεσε ένα vintage ρούχο που υπήρχε στην γκαρνταρόμπα της πεθεράς της από το 1981.



Η 48χρονη royal προσωπικότητα επέλεξε να εμφανιστεί με αυτό το φόρεμα, στο πλευρό του συζύγου της, Βασιλιά Φελίπε, για να υποδεχθούν μαζί στη Μαδρίτη τον Πρόεδρο της Χιλής, πριν από ένα επίσημο γεύμα στο Βασιλικό Παλάτι της χώρας.

Πώς φόρεσε το φόρεμα η Letizia

Ένα pastel ροζ, κοντομάνικο φόρεμα, στολισμένο με λουλούδια, επέλεξε να φορέσει η Βασίλισσα Letizia και να το δανειστεί από την πεθερά της, Βασίλισσα Σοφία.

Η Letizia το φόρεσε με μια λεπτή, ασημί ζώνη, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της, και με nude γόβες, ενώ τα μαλλιά της επέλεξε να τα πιάσει σε έναν chic κότσο.

https://www.instagram.com/p/CThWGw5ISgH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 82χρονη Βασίλισσα Σοφία φόρεσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο ρούχο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στη Ρώμη, το 1981.