Ένα νέο sustainable brand μαγιό που προωθεί τη γυναικεία ενδυνάμωση θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος

Ένα νέο sustainable brand μαγιό που προωθεί τη γυναικεία ενδυνάμωση θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος

Λέγεται «Say no more wear» και η αλήθεια είναι πως δεν έχεις να πεις και πολλά αφού φορέσεις τα σχέδιά του, παρά μόνο πόσο κολακευτικά είναι για όλους τους σωματότυπους.

Το sustainable swimwear brand δημιουργήθηκε το 2021, από δύο Ελληνίδες σχεδιάστριες και παιδικές φίλες που ήθελαν από μικρές να σχεδιάσουν μαγιό και resort wear που να είναι θηλυκά, διαχρονικά και χαρίζουν μια αίσθηση πολυτελείας στις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες! «Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός brand που να προωθεί το body positivity και την γυναικεία ενδυνάμωση μέσω της μόδας. Οι συλλογές μας έχουν σχεδιαστεί με στόχο την τέλεια εφαρμογή, να αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και οι γυναίκες που φοράνε τα μαγιό μας να νιώθουν σέξι και αυτοπεποίθηση», εξηγούν η Stacy Ράμμου και η Ελίνα Ζωϊτάκη.

say_2.jpg

«Έχουμε μια μοναδική και αυστηρή διαδικασία σχεδιασμού και έγκρισης και στόχος μας είναι η τέλεια εφαρμογή ,η υψηλή ποιότητα και η μακροζωία των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και παράγονται ηθικά σε μια προσεκτικά επιλεγμένη βιοτεχνία στην Αθήνα, με sustainable και ανακυκλώσιμα στην πλειοψηφία υφάσματα», τονίζουν μιλώντας για τη διαδικασία παραγωγής του και την οικολογική «σφραγίδα» του brand τους.

say_4.jpg

Η νέα τους συλλογή για το φετινό καλοκαίρι ονομάζεται «Glam is back» και είναι μια ωδή στο 90’s glam και sexiness!Είναι ένα κράμα , διαφορετικών μοτίβων, χρωμάτων και σχεδίων , που συνδυάζει το γήινο με την σύγχρονη πολυτέλεια. Έχουν επενδύσει σε υφάσματα που και κοψίματα που δίνουν την πολυπόθητη αίσθηση «κλεψύδρας» , και σε push up cups και ρυθμιζόμενες τιράντες για την τέλεια εφαρμογή στο στήθος.

say_no_more.jpg


Η collection περιλαμβάνει ολόσωμα που μπορούν να φορεθούν και ως κορμάκια και φούστες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο κοκτέιλ μπαρ. Μια συλλογή με άρωμα Ιταλικής Ριβιέρας , που αναδεικνύει την ομορφιά του γυναικείου σώματος χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά κατασκευής; Από εμάς είναι, ναι!

https://www.instagram.com/p/Ce04Zo8q54M