Ο Γιώργος Καράβας παρουσιάζει μία σειρά με «πράσινες» ιστορίες, που φτιάχτηκαν μόνο για σένα

Ο Γιώργος Καράβας παρουσιάζει μία σειρά με «πράσινες» ιστορίες, που φτιάχτηκαν μόνο για σένα

Ήξερες ότι χρειάζονται 7.500 λίτρα νερό για να δημιουργηθεί ένα μόνο τζιν παντελόνι; Στη νέα σειρά Sustainable Stories με τον Γιώργο Καράβα, powered by glo, θα μάθεις πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις «πράσινη» φιλοσοφία

Μήπως η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με ρούχα που ούτε τα θυμάσαι, αλλά δεν τα πετάς γιατί όλο και κάτι σου θυμίζουν, όταν τα πετυχαίνεις σε κάποιο ξεκαθάρισμα; Μήπως «συλλέγεις» χαλασμένα ή παρωχημένα κινητά τηλέφωνα στο συρτάρι του κομοδίνου σου; Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ πού πάνε οι μπαταρίες όταν τελειώνουν; Για τα έπιπλα από χαρτί έχει πάρει το αυτί σου κάτι; Ξέρουμε ότι θέλεις να γίνεις μέρος της «πράσινης» αλυσίδας, να έχεις δυνατή οικολογική συνείδηση, να φροντίζεις τον πλανήτη, να κάνεις τη βιωσιμότητα μέρος της ζωής σου.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν έχεις βρει τον τρόπο, αν έχεις την κατάλληλη ενημέρωση και αν, τελικά, καταφέρνεις να βρίσκεσαι σε ένα «πράσινο» σύννεφο και όχι στο γκρίζο που μας είχαν μάθει να ζούμε πάντα.

glo2.jpg

Για όλα αυτά και ακόμη πιο πολλά, το glo μαζί με τον Γιώργο Καράβα παρουσιάζουν για χάρη σου μόνο τη σειρά επεισοδίων «Sustainable Stories». Τι βλέπεις εκεί; Τον Γιώργο με τους πρωταγωνιστές εταιρειών που επιχειρούν «πράσινα», που έχουν αφοσιωθεί στο sustainability και έχουν βάλει σκοπό να μας αφυπνίσουν, να μας βγάλουν από το γκρίζο και να μας μάθουν με εύκολους και έξυπνους τρόπους να κάνουμε τις δικές μας, «πράσινες», σωτήριες κινήσεις.

glo3.jpg

Για ποιες εταιρίες μιλάμε; Αρχικά, για την εταιρεία Fabric Republic που παίρνει το παλιό σου παλτό, το πουκάμισο το θαλασσί και τις κουρτίνες που είναι βαμμένες στο χρώμα που μισούσες για να τους δώσει έναν νέο κύκλο ζωής, να δημιουργήσει μαζί τους νέα ρούχα και αξεσουάρ και να τα διαθέσει με τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα. Στο επόμενο επεισόδιο, ο Γιώργος επισκέπτεται την Papercuts, όπου ο δαιμόνιος ιδρυτής Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, διηγείται πώς φτιάχνει έπιπλα και φωτιστικά από χαρτόνι, μαθαίνοντάς μας έναν καινοτόμο τρόπο «πράσινης» διακόσμησης, ενώ στο τρίτο επεισόδιο μαθαίνουμε όλα εκείνα που θέλαμε να ξέρουμε για την Pandas, που παίζει εξαιρετικό «παιχνίδι» κυκλικής οικονομίας με τα παλιά, ένδοξα αλλά πια άχρηστα κινητά τηλέφωνά μας.

glo4.jpg

Και φυσικά, έπεται συνέχεια. Γιατί η βιωσιμότητα είναι η μόνη λύση για να σώσουμε τον πλανήτη μας, να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να είμαστε μέρος της λύσης του προβλήματος -και όχι κομμάτι του ίδιου προβλήματος. Ο Γιώργος Καράβας και το glo, το ξέρουν καλά αυτό.

glo5.jpg

Συντονίσου στο YouTube και το Instagram του glo, ακολούθησε τα βήματα του Γιώργου Καράβα και ξεκίνησε από σήμερα κιόλας τη δική σου οικολογική επανάσταση. Μόλις κάνεις την αρχή, ένας υπέροχος, νέος κόσμος θα βρεθεί μπροστά σου.