Η viral αθλήτρια που ταΐζει το μωρό της είναι ό, τι πιο empowering κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες

Η viral αθλήτρια που ταΐζει το μωρό της είναι ό, τι πιο empowering κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες

Η φωτογραφία που κάθε γυναίκα είδε τον εαυτό της σε αυτή. 

Viral -για τους σωστούς λόγους- έγινε μια αθλήτρια από τα Χανιά με τις φωτογραφίες της να έχουν αποσπάσει χιλιάδες likes και σχόλια θαυμασμού μέσα σε λίγες ώρες. Τα πλάνα που έχουν ταξιδέψει από τοίχο σε τοίχο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζουν την Μαρκέλα Πλούμη - Κουτσουλάκη να κάνει το multitasking το οποίο γνωρίζει καλά κάθε γυναίκα από όποιο χώρο κι αν προέρχεται.

Ειδικότερα, στο πλάνο που συνοδεύεται από χιλιάδες θαυμαστικά, η αθλήτρια πόλο από τα Χανιά, ταΐζει το λίγων μηνών μωρό της και στη συνέχεια βουτά στην πισίνα για την καθιερωμένη της προπόνηση. Σε ένα πλάνο που ισούται με χίλιες λέξεις, η νεαρή κοπέλα, απέδειξε ότι μπορεί να κρατήσει σε ισορροπία και τους δύο από τους σημαντικότερους ρόλους της ζωής της: είναι μαμά και παράλληλα κορυφαία αθλήτρια, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Η παίκτρια του ΝΟ Χανίων και σύζυγος του παλαίμαχου αθλητή του πόλου και νυν προπονητή Γιώργου Κατσουλάκη, συνδύασε τους ρόλους με τους οποίους κάθε γυναίκα είναι εξοικειωμένη, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα του ΝΟΧ με τον ΝΟ Ρεθύμνου στα Χανιά, το Σάββατο (1/10).

«Και έτσι παίζουμε Πόλο», έγραψε ως λεζάντα των φωτογραφιών η ομάδα Water Polo Chania, που δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες με τη Μαρκέλα Πλούμη. Να σημειωθεί ότι τα πλάνα είναι από τη εν λόγω σελίδα, του Θεόφιλου Κυριακόπουλου.

Και κάπου εδώ, ο λόγος πάει στα viral πλάνα.

polo_mitera2.jpg
markela-ploumi-katsoulaki.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες κάθε γυναίκας μόλις γίνεται μητέρα, είναι να μπορέσει να διατηρήσει αυτή την ισορροπία μεταξύ μητρότητας και εργασίας. Το να πετύχεις να βρεις χρόνο να συνδυάσεις τις ανάγκες του μωρού, χωρίς να εγκαταλείψεις τα όνειρα και την εργασία σου είναι πραγματικά δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο και αυτό το μήνυμα είναι σαφές από κάθε γυναίκα η οποία είδε τον εαυτό της στη φωτογραφία που απεικονίζεται η δυναμική Μαρκέλα.