Ένας «οδηγός προσωπικής ανάπτυξης» για την Ημέρα της Γυναίκας στο Grand Hyatt Athens

Ένας «οδηγός προσωπικής ανάπτυξης»  για την Ημέρα της Γυναίκας στο Grand Hyatt Athens

Στον 9ο όροφο με θέα 360 μοιρών, το Grand Hyatt Athens γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, με ένα workshop αφιερωμένο στην ενδυνάμωση και την ανάδειξη της φύσης των γυναικών αναδεικνύοντας την ανεκτίμητη συμβολή τους στη λειτουργία του μεγαλύτερου Grand Hyatt της Ευρώπης.

Σε έναν κόσμο όπου η φιλοξενία συνδέεται με τη ζεστασιά, τη φροντίδα και τη λεπτομέρεια η φυσική ικανότητα των γυναικών να φροντίζουν, να συναισθάνονται και να δημιουργούν σημαντικές συνδέσεις αποτελεί τον πυρήνα της φιλοξενίας, αναβαθμίζοντας την με αυτό τον τρόπο από μια απλή υπηρεσία σε τέχνη.

Το σημερινό σεμινάριο είχε ως στόχο να αναδείξει τη σύνδεση αυτή και να τονίσει τη δύναμη των γυναικών προσφέροντας καθημερινά εργαλεία που συμβάλλουν στο ευ ζειν. Μέσα από ενδιαφέρουσες συζητήσεις και δραστηριότητες, ο mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, υπενθύμισε το σημαντικό ρόλο των γυναικών παρουσιάζοντας χρήσιμους τρόπους ανάπτυξης της προσωπικής ευημερίας.

2X0A2283.jpg

«Σταθεροί στη δέσμευσή μας να προάγουμε ένα περιβάλλον που προωθεί τη γυναικεία συμπεριληπτικότητα , αναγνωρίζουμε και τιμούμε τη σημαντική επίδραση που έχουν οι γυναίκες σε κάθε πτυχή της λειτουργίας μας. Το σημερινό ειδικό σεμινάριο είχε ως στόχο να αναδείξει τη δύναμη των γυναικών και να τονίσει τη σημασία της ευημερίας τους στην καθημερινή ζωή.» αναφέρει ο General Manager του Grand Hyatt Athens, Πέτρος Ζαρίκος.