10 χρόνια W.I.N. HELLAS !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
10 χρόνια W.I.N. HELLAS !!!

Την περασμένη εβδομάδα γιορτάσαμε τα 10 χρόνια της W.I.N. HELLAS.

Είμαστε ευγνώμων σε όλους που έχουν στηρίξει τον ΜΚΟ οργανισμό όλα αυτά τα χρόνια, τους χορηγούς μας φανερούς και μη, τους ανθρώπους από όλους τους χώρους τόσο του αθλητισμού όσο των media, τους ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, Ολυμπιονίκες, τους εθελοντές μας, τους ψυχολόγους αλλά και όλους μα όλους που έχουν βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του για να κάνουμε το έργο μας πραγματικότητα.

Η κακοποίηση των γυναικών αλλά και η ενδο οικογενειακή βία είναι κάτι υπαρκτό και στην Ελλάδα αναπτυγμένο δυστηχώς σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με τα διάφορα events που κάνουμε προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για να τρέξουμε ειδικά προγράμματα για την ενδυνάμωση των γυναικών που το έχουν ανάγκη.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την W.I.N. HELLAS αλλά και την Πρόεδρο και αγαπημένη μου φίλη Μάντα Παπαδάκου για το Βραβείο Γυναίκα της χρονιάς που μου δώσανε για τα 7 χρόνια που είμαι στον οργανισμό και προσπαθώ και εγώ με τον τρόπο μου, να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά και να το αφιερώσω σε όλους εσάς που με στηρίζετε σε ότι κάνω για τον σκοπό αυτό.

Special thanks στην DPG Media & στο Queen.gr που με στηρίζει σε αυτό που κάνουμε ΠΑΝΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο www.winhellas.gr αλλά και στην σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/winhellas/ .

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο εστιατόριο Tier Et Tout στο Ν.Ψυχικό ο εορτασμός για τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas.

Η ιδρύτρια και Πρόεδρος της W.I.N. Hellas κα Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου δήλωσε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη και ευλογημένη που έχουμε καταφέρει για 10 συναπτά έτη να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που χρειάζεται υποστήριξη, συμπαράσταση και φροντίδα. Θα συνεχίσουμε ακούραστα το έργο μας, για να μην στερηθεί καμία γυναίκα μια ζωή με ασφάλεια και αξιοπρέπεια. Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη που μας έχουν προσφέρει οι φίλοι του Οργανισμού, οι οποίοι έγιναν συνεκφραστές του οράματός μας και συνέβαλαν ενεργά στην επίτευξη των στόχων μας. Είναι μεγάλη μου τιμή που παρευρίσκονται σήμερα εδώ. Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την οικογένεια της W.I.N. Hellas, που ανταπεξήλθε με επιτυχία σε κάθε δυσκολία και με την τεχνογνωσία της βοήθησε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Οργάνωσης. Τα τελευταία τρία χρόνια που διαμένω μόνιμα με την οικογένεια μου στον Καναδά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η χρηματοδότηση του Ψυχο-εκπαιδευτικού Προγράμματός μας για την ενδυνάμωση των Γυναικών. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της, εδώ και 7 χρόνια, Project Manager Σαμάνθας Αποστολοπούλου δεν θα ήταν εφικτή. Για τον λόγο αυτό την ευχαριστώ θερμά και της απονέμω το βραβείο Γυναίκα της Χρονιάς».

Στο γενέθλιο πάρτι της W.I.N. HELLAS παραβρέθηκαν φίλοι που έχουν στηρίξει ο καθένας με τον τρόπο του την Οργάνωση.

Ο κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη σύζυγό του Ιωάννα Γιαννακοπούλου, η Αντιπρόεδρος της W.I.N HELLAS κα Χριστίνα Λουκά, η κα Φανή Σαραντοπούλου, η κα Μιράντα Πατέρα, η κα Στέλλα Δημητρίου, η κα Δέσποινα Καμπούρη, ο κος Dusan Vukcevic, ο κα Jade Cicak, η κα Αννίτα Ναθαναήλ, η κα Σήλια Δραγούνη, ο κος Βλάσσης Χολέβας, η κα Σόφη Πασχάλη, ο κος Κώστας Γρέκας, ο κος Κώστας Φραγκολιάς, η κα Έφη Σφυρή, η κα Χριστίνα Κοντοβά, η κα Νίνα Λοτσάρη, η κα Σοφία Παθέκα με τον σύζυγό της, ο κος Djole Djordjevic, η κα Μαρία Λουίζα Βούρου, η κα Κατερίνα Ευαγγελινού, ο κος Νίκος Στελλάτος,ο κος Κώστας Κοκκινάκης, η κα Κλέλια Πανταζή, οι κυρίες Μαίρη & Γωγώ Αυγερινοπούλου, η κα Έλενα Γαλλίφα, ο D.J. Jr Rush με την κα Ελίνα Καντζά,η κα Μπία Ενωτιάδη,η κα Έλια Λιατάκη,η κα Δήμητρα Μαρή και πολλοί άλλοι.

Παρούσες ήταν και οι κυρίες Αγγελική Γραμμόζη και Έβελυν Γράμμου της εταιρίας Henkel, Υποστηρικτή του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος που διεξάγετε στο Μοσχάτο και στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς.

Την τούρτα επιμελήθηκε o Papaspirou. Στους καλεσμένους της βραδιάς δόθηκε ως δώρο κατά την έξοδό τους ένα μπουκάλι λευκό κρασί Pupulo της εταιρίας Tsantali, ενώ δεν έλειπαν από τα τραπέζια τα αγαπημένα σε όλους Gourmet Poppys Pop Corn και Evian νερό. Η Jose Cuervo ήταν το theme drink και ο αγαπημένος Dj Γιάννης Σαρτζετάκης για ακόμα μια φορά βρέθηκε κοντά στην W.I.N. Hellas επενδύοντας μουσικά τη γιορτή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης & η Papadakis Press διαθέτει το φωτογραφικό υλικό, ενώ τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες επιμελήθηκε η Μαρία Μαρκέζη.