Οι άντρες που θα περπατήσουν για την W.I.N. HELLAS !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Οι άντρες που θα περπατήσουν για την W.I.N. HELLAS !!!

Είναι όλοι τους ένας και ένας και όλοι μαζί θα περπατήσουν για την W.I.N. HELLAS. Μέχρι στιγμής σας δίνω ένα sneak peek από μερικούς από τους άντρες που θα συμμετέχουν στο δείπνο που διοργανώνω για την Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών και συγκεκριμένα θα έχει πολλά αυτή η βραδιά με την βοήθεια όλων που συμμετέχουν.

Θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου στο Fifty Seven στην Γλυφάδα, θα είναι ένα δείπνο με πολλές εκπλήξεις εκτός του ότι θα γίνουν 3 Celebrity Cat Walks με τα ρούχα των διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών για τις γυναίκες η Celia D & Vlassi Holeva και για τους άνδρες ο μοναδικός Γιώργος Παπαδόγαμβρος. Θα υπάρχει Live μουσική από την Jo Black και την μπάντα της και ο Dj θα είναι ο Νίκος Πίπας. Όλη την βραδιά θα την επιμεληθεί σε ήχο, φώτα κλπ ο Γιώργος Γαλακτερός που στηρίζει πάντα την W.I.N. Hellas με το να μας προμηθεύει με τον καλύτερο εξοπλισμό.

Εδώ είμαστε στην Κηφισιά στο ατελιέ του Γιώργου Παπαδόγαμβρου με αυτούς τους υπέροχους Κύριους που άφησαν ντροπές και είπαν αμέσως ΝΑΙ στην πρόταση που τους έκανα γνωρίζοντας πως η ΕΝΔΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ των ΓΥΝΑΙΚΩΝ υπάρχει στην Ελλάδα, και οι ίδιοι με τον τρόπο τους συμβάλλουν στον αγώνα μας για να βοηθήσουμε όλες αυτές τις γυναίκες που μας έχουν αναγκή για να μπορέσουμε να τις ενδυναμώσουμε.

Έτσι ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κώστας Γκρέκας, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Διονύσης Αλέρτας, ο Γιώργος Παπακώστας, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ακόμα και άλλοι θα φορέσουν τα sur mesure ρούχα του ταλαντούχου Γ. Παπαδόγαμβρου και θα περπατήσουν για εσάς.

Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις μέσα στην βραδιά και πολλά δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες για χορηγίες αλλά και για κρατήσεις καλέστε στο 6982220000

Θα χαρούμε πολύ να μας στηρίξετε στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε και να είστε όλοι εκεί !!!

Το Motto μας είναι #OneForAllAndAllForWinHellas #WinHellas