Το απογευματινό κάλεσμα της W.I.N. Hellas για ένα ιδιαίτερο «Girl Talk»

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το απογευματινό κάλεσμα της W.I.N. Hellas για ένα ιδιαίτερο «Girl Talk»

Ένα κάλεσμα γεμάτο αγάπη από την W.I.N. Hellas με μία ξεχωριστή συζήτηση μεταξύ γυναικών.

Όταν διοργανώνεις μια εκδήλωση που έχει έναν απώτερο σκοπό, όπως τη στήριξη ενός Οργανισμού που βρίσκεται δίπλα σε γυναίκες-θύματα έμφυλης βίας, η ευθύνη και το άγχος σε κυριεύουν και θέλεις να είναι απόλυτα επιτυχημένη. Και ήταν! Είμαι χαρούμενη και ευγνώμον για τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε το κάλεσμά μας, το κάλεσμα της W.I.N. Hellas για ένα "Girl Talk" στη Φιλοθέη, όπου σε ένα όμορφο, ειδυλλιακό περιβάλλον, παρά την πρόσκαιρη μπόρα, γυναίκες μεταξύ μας, συζητήσαμε, προβληματιστήκαμε και μοιραστήκαμε συναισθήματα και ιδέες!

Ευχαριστώ θερμά όλες τις κυρίες, μία προς μία, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και εκείνες που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Ωστόσο, έσπευσαν να καταθέσουν σεβαστά ποσά για την υλοποίηση του έργου της W.I.N. Hellas. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη γενναιοδωρία σας. Ευχαριστώ θερμά και όλους τους Χορηγούς που συνέβαλαν σε μια άρτια διοργάνωση, που σπεύδουν κάθε φορά να στηρίξουν με κάθε μέσο την προσπάθεια μας. Χωρίς αυτούς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο. Η συνεισφορά σας είναι αναγκαία για να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του έργου μας, για την ψυχο-κοινωνική στήριξη γυναικών, θυμάτων ενδοοικογενειακής και συντροφικής βίας.

Ευχαριστώ την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως που με την ομιλία της πέρασε και εκείνη το μήνυμα της.

Όλες και όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον φόβο και τη βία.

Αυτό είναι το TEDx speech : Why I stayed, Why I left, της Προέδρου της W.I.N. Hellas Μάντας Παπαδάκου που παρακολούθησαν οι καλεσμένες μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά έναν έναν που μας στήριξε για να βγει το αποτέλεσμα αυτό γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων δεν θα μπορούσε να έχει την επιτυχία που είχε το girl talk event μας.

Ευχαριστώ το Κοσμηματοπωλείο Kessaris για το υπέροχο βραχιολάκι με το έμβλημα της W.I.N. Hellas που σχεδίασε ειδικά για το κάλεσμα αυτό.

Το κοσμηματοπωλείο KESSARIS, είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα που κατασκευάζει και εμπορεύεται πολύτελή κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ των πιο διάσημων brands παγκοσμίως για περισσότερα από 50 χρόνια.

Το πάθος και η αγάπη του ιδρυτή του, Κώστα Καίσαρη, για την εξαιρετική ποιότητα υλικών και πετρών, καθώς και για την υψηλή αισθητική είναι βαθιά ριζωμένες στην κουλτούρα της επιχείρησης. Ο Οίκος KESSARIS ανακαλύπτει τα πιο ιδιαίτερα, τολμηρά, λαμπερά και ξεχωριστά κοσμήματα κι αξεσουάρ προσφέροντας ασυναγώνιστη ποικιλία και ποιότητα που μπορούν να καλύψουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτει μια πλούσια συλλογή από κοσμήματα και ρολόγια των πιο γνωστών εταιρειών όπως: Rolex, BVLGARI, , De Grisogono, A.Lange & Sohne, Panerai, Jaeger Le Coultre, Roberto Demeglio, Shamballa, Bomberg και πολλών άλλων. Επιστρατεύει τους καλύτερους χρυσοχόους με κορυφαία δεξιοτεχνία και προσφέρει τη δική του σειρά κοσμημάτων καθώς κι εξατομικευμένες δημιουργίες.

www.kessaris.gr
www.instagram.com/kessarisofficial

DSC_6216-copy.jpg

Ευχαριστώ πολύ την Beverage world που μας στηρίζει πάντα και με την Lanson Σαμπάνια.

  • Από τους παλαιότερους παραγωγούς Σαμπάνιας στην Καμπανία, 1760
  • Ο πρώτος οίκος που έβγαλε Rose Champagne
  • Ο πρώτος και προτιμητέος προμηθευτής σαμπάνιας της Βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας
  • Επίσημος χορηγός του Wimbledon Tennis Tournament
  • H μοναδική σαμπάνια που δεν κάνει μηλογαλακτική ζύμωση
  • https://www.beverage-world.gr
799317-copy.jpg

Ευχαριστώ πολύ το Catering Papaspirou που εδώ και πολλά χρόνια είναι πάντα δίπλα μας και ειδικά τον Φίλιππο Παπασπύρου πού με ανιδιοτέλεια μας λέει πάντα ΝΑΙ σε ότι του ζητήσουμε.

Η εταιρία Papaspirou, με ιστορία και τεχνογνωσία από το 1940, σήμερα με την 3η γενιά στο τιμόνι, διαθέτει 4 καταστήματα σε Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αθήνα, Αχαρνές & Νέο Ψυχικό ενώ παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering για εταιρικές & προσωπικές εκδηλώσεις. Αντλώντας έμπνευση από την παράδοση και έχοντας ως βασική αξία την ποιότητα, δημιουργεί καθημερινά, μοναδικά, χειροποίητα προϊόντα από τις πιο αγνές πρώτες ύλες. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας εξελίσσεται ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων και αξιοποιούνται όλα εκείνα τα λαχταριστά μυστικά που περνάνε από γενιά σε γενιά 75 χρόνια τώρα.

www.papaspirou.gr

www.instagram.com/papaspirou.gr

799309-copy.jpg

Ευχαριστώ πολύ την LV PETRIDIS και ιδιαίτερα την αγαπημένη Βάλλια Πετρίδη που ΠΑΝΤΑ όσες υποχρεώσεις και να έχει μας δημιουργεί με αγάπη και ανιδιοτέλεια τις ομορφότερες συνθέσεις λουλουδιών.

Τα ανθοπωλεία «LV PETRIDIS» με περισσότερα από 50 χρόνια πορείας, είναι ταυτόσημα με το λουλούδι στην Ελλάδα. Το όνομα Πετρίδης, συνυφασμένο χρόνια στην συνείδηση του κόσμου με την καλαισθησία και την ποιότητα τώρα συναντά το σύγχρονο design, την λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ή διακόσμηση χώρου, τις σωστές συνθήκες συντήρησης και αποστολής λουλουδιών.

https://petridislv.gr

www.instagram.com/petridiscreations

DSC_6193-copy.jpg

Ευχαριστώ πολύ την Saristi Tea γιατί ανταποκρίθηκαν αμέσως με το που τους είπαμε για την W.I.N. Hellas.

Η SARISTI είναι Ελληνική εταιρεία όπου ιδρύθηκε το 2016. H βασική προσφορά της SARISTI έγκειται στα εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά αφεψήματα βοτάνων. Η σχολαστική επιλογή των φυσικών συστατικών και οι εκτενείς ποιοτικοί έλεγχοι είναι στοιχεία που κάνουν όλα τα προϊόντα της SARISTI να έχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

http://saristi.com

www.instagram.com/saristi_tea

IMG_6955.jpg

Ευχαριστούμε πολύ την Tore Event Furnishing και ιδιαίτερα την Μαριλού Ζαχαροπούλου γιατί και εκείνη με ανιδιοτέλεια μας έδωσε απλόχερα τα πιο όμορφα έπιπλα και διακοσμητικά.

Η TORE Event furnishing ξεκίνησε την λειτουργία της την άνοιξη του 2010, με αντικείμενο την ενοικίαση επίπλων και διακοσμητικών που μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο για όλους τους τύπους των εκδηλώσεων. Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της αγοράς των εκδηλώσεων & εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, η TORE έχει καταφέρει μέσα σε αυτά τα χρόνια να διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών λύσεων που θα αναβαθμίσουν αισθητικά και ουσιαστικά την εκδήλωσή σας.

https://www.tore.gr

www.instagram.com/tore_event_furniture_rentals

1X8A1505-copy.jpg

Ευχαριστούμε πολύ την White Lilac και ιδιαίτερα την Πώλα Σωτηρίου για την γενναιόδωρη και άμεση ανταπόκριση της. Όλο τον εξοπλισμό στο art de la table που χρειαστήκαμε.

Η White Lilac Rentals είναι εταιρεία ενοικίασης premium εξοπλισμού art de la table για κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

http://www.whitelilac.gr

www.instagram.com/white_lilac_rentals

Ευχαριστούμε πολύ την Galakteros event productions και ιδιαίτερα τον Γιώργο Γαλακτερό που είναι πολλά τα χρόνια που στηρίζει έμπρακτα την W.I.N. Hellas με πολύ αγάπη και ανιδιοτέλεια.

Η Galakteros Event Production είναι καθιερωμένη εδώ και μια εικοσαετία ανάμεσα στις εταιρείες σχεδιασμού φωτισμού, ήχου και μουσικής κάλυψης για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις.

https://galakterosevent.gr

www.instagram.com/galakteros_event

799329-copy.jpg

Ευχαριστούμε πολύ τον Dj Γιάννη Σαρτζετάκη που μας στηρίζει ΠΑΝΤΑ σε όλα όσα κάνουμε με πολύ κέφι και αγάπη αλλά και τον υπέροχο Σαξοφωνίστα Βίκτωρα Φιλιπποπολίτη που φρόντισαν να είναι όλα άψογα.

O DJ Γιάννης Σαρτζετάκης που γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες εκπομπές τα προηγούμενα χρόνια , είναι πλέον ένας καταξιωμένος παγκόσμιου φήμης DJ στο χώρο τον private και corporate events , με πολλά επιτυχημένα πάρτι σε όλο τον κόσμο. Σε συνεργασία με το καθηγητή σαξοφώνου Βίκτωρα Φιλιπποπολίτη και άλλους μουσικούς κάνουν live Jamming παρασύροντας τον κόσμο να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς! Ένθερμοι υποστηρικτές , ειναι πάντα στο πλευρό της Win Hellas! Φήμες τους θέλουν τον επόμενο μήνα να εμφανίζονται παρέα με τον Bryan Μay των Queen.

www.instagram.com/djsartzetakis


www.instagram.com/victor_filippopolitis

799300-copy.jpg

Ευχαριστούμε πολύ την Elite Events Athens, την αγαπημένη μας Τίνα Ξουράφη για την πολύτιμη βοήθεια της αλλά και της ομάδας της, που εκτός των άλλων είχε τον απόλυτο συντόνισμο στα πάντα όλα ειδικά στην βροχερή μέρα που είχαμε, ήταν το ουράνιο τόξο του καλέσματος μας. Η Elite Events Athens ξεκίνησε από το Λονδίνο και από το 2009 στην Ελλάδα, κάθε εκδήλωση αντιμετωπίζεται σαν ένα μοναδικό δημιούργημα! Με εξειδίκευση στα θεματικά events, η ομάδα της Elite Events Athens δίνει στην εκδήλωση σας ταυτότητα, ενώ το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

https://www.eliteeventsathens.gr

www.instagram.com/eliteeventsathens_santorini

799263-copy.jpg

Τίνα Ξουράφη ( Elite Events Athens ) , Πώλα Σωτηρίου ( White Lilac Rentals )

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας :

ΑΥΡΑ - Coca-Cola Τρία Έψιλον

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, υποστηρίζει το έργο της W.I.N. HELLAS. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φροντίζει την ΑΥΡΑ των συμμετεχόντων της εκδήλωσης και των υποστηρικτών της W.I.N. HELLAS.

Fb: https://www.facebook.com/avrawater.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/avrawater/

Ευχαριστούμε θερμά τον εκπληκτικό Νίκο Αλεξανδράτο, cinematographer & Video editor που μας στηρίζει με το να φτιάχνει τα βίντεο της W.I.N. Hellas ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο και τον ευγνωμονούμε για αυτό.

https://www.nikosalexandratos.com

Ευχαριστούμε την Bliss Projects που πάντα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστουμε.

BLISS PROJECTS

Η Bliss Projects είναι εταιρεία οπτικής επικοινωνίας & διαφήμισης που ιδρύθηκε το 2003 και δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των σχετικών υπηρεσιών γύρω από τη διαφήμιση, το design, το branding και το digital marketing. Στo πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται σημαντικά brands τόσο από την Ελλάδα, όσο και από διεθνείς αγορές όπως: ΗΠΑ, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Ελβετία, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, ΗΑΕ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία κα. Τα τελευταία χρόνια (2018-2022), έχει βραβευθεί διεθνώς με σημαντικές διακρίσεις σε διοργανώσεις όπως: German Design Awards, Stevie Awards, ARC Awards, IADA, Galaxy Awards, LACP Vision Awards κα., ενώ projects της εταιρίας εκτίθενται σε διεθνείς εκθέσεις και οργανισμούς, που ασχολούνται με το σύγχρονο design και την οπτικήεπικοινωνία (Packaging of the World, World Brand Design Society, Museum of Modern Art – Frankfurt κα.). Από το 2020 η εταιρία εδρεύει στα νέα της state of the art γραφεία, σε ένα από τα πιο μοντέρνα, νεόδμητα κτίρια των νοτίων προαστίων (Λ.Βουλιαγμένης 32, Βούλα).

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://blissprojects.com

@blissprojects

Ευχαριστούμε θερμά την Nipeas Easy Cargo και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Κελεπούρη για την απεριόριστη στήριξη τους.

H ΝΙΡΕΑΣ EASY CARGO IKE αποτελεί Ελληνική ανεξάρτητη εταιρεία διεθνών μεταφορών & εκτελωνισμού με έδρα στο ΚΤΗΡΙΟ ΣΕΜΠΟ Ν. ΙΚΟΝΙΟ πλησίον στο Γ’ τελωνείο Πειραιά.
Η ομάδα μας αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένους υπαλλήλους με την απαραίτητη εμπειρία σε τελωνειακές διατυπώσεις, διεθνείς μεταφορές, Οδικές - Θαλάσσιες - Αεροπορικές, με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να προσφέρει ασφαλή, συνεπή και υπεύθυνη διαμετακόμιση του φορτίου σας και να ολοκληρώσει με επιτυχία όλες σας τις αποστολές.
Η ομάδα πωλήσεων βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την αγορά, ενώ το τμήμα διεκπεραίωσης παρακολουθεί στενά και σταθερά τη ροή των πληροφοριών γύρω από την τρέχουσα τελωνειακή νομοθεσία και το διεθνές εμπόριο και υιοθετεί ευέλικτους χειρισμούς προσπαθώντας να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σας.

www.easycargo.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Πρακτορείο Papadakis Press και ιδιαίτερα τον Κύριο Γιώργο Παπαδάκη που εδώ και χρόνια είναι πάντα δίπλα στην W.I.N. Hellas και μας στηρίζει έμπρακτα.

Το πρακτορείο φωτορεπορτάζ ημερήσιου και περιοδικού τύπου, PapadakisPress είναι μια σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένους φωτογράφους, δημοσιογράφους, γραφίστες και οπερατέρ. Με 20ετή παρουσία στο χώρο, το γραφείο παρέχει όλες τις υπηρεσίες φωτορεπορτάζ με ειδίκευση στην κάλυψη και δημοσίευση εκδηλώσεων και γεγονότων, πολιτιστικού επιχειρηματικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

www.papadakispress.gr

Ευχαριστούμε θερμά το Menoo / Platis και ιδιαίτερα τον Κύριο Μανώλη Πλατή για την συνεισφορά του σε ότι χρειαστήκαμε σε εξοπλισμό και άψογο σέρβις.

Μετά από 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας & πλήθος σημαντικών εκδηλώσεων στο ενεργητικό της, έχοντας μπει δυναμικά στο χώρο του catering, η ομάδα της Menoo by Platis συνεχίζει δυναμικά στο χώρο του Event Management, με εφόδια την πείρα, τη γνώση, την φαντασία και τη «φρέσκια» ματιά των νεότερων μελών.

http://www.menoo.gr

www.instagram.com/menooplatis

Ευχαριστούμε θερμά το Semiramis ( Yes Hotels Group ) για την ευγενική φιλοξενία.

Semiramis, launched the new era in hospitality by bringing luxury, indulgence, exquisite design, and architecture under the same umbrella, combined local traditions and authentic culture with high-end technological advancements and modern comforts at the most enviable location. Our mission is to continuously exceed our esteemed guests’ expectations with art -sharp Young, Enthusiastic, Seductive options and experiences in an environment of high aesthetics.

https://www.yeshotels.gr


www.instagram.com/yeshotelsgroup

Και τέλος ευχαριστούμε πολύ το Queen.gr και όλη την DPG Media που από την πρώτη μέρα είναι ο χορηγός επικοινωνίας μας και μας στηρίζει με ανιδιοτέλεια στον αγώνα που δίνουμε για να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που μας έχουν ανάγκη.

Το Queen.gr, το κορυφαίο γυναικείο site που διαβάζουν και επιλέγουν χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα, στηρίζει την Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS και το σημαντικό έργο της στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας.

Το Νο 1 γυναικείο, digital μέσο στην Ελλάδα και βραβευμένο για το ποιοτικό περιεχόμενό του, το Queen.gr, είναι το απόλυτο fashion & beauty, lifestyle guide με premium περιεχόμενο. Μέσα από διαφορετικά κανάλια (social media, web, platforms), προσφέρει στο αναγνωστικό του κοινό ιστορίες, εμπειρίες και προϊόντα απαραίτητα σε κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι συντονισμένη με όσα συμβαίνουν τώρα και να βρίσκει την ισορροπία στην καθημερινότητά της. Με ερευνητική θεματολογία και σύγχρονη προσέγγιση σε όλα τα θέματα επικαιρότητας, το Queen.gr αντιπροσωπεύει τη γυναίκα που είναι κυρίαρχη του εαυτού της και leader by example. Τη γυναίκα που αντιλαμβάνεται τη θηλυκότητά της ως μία μορφή ενδυνάμωσης για την ίδια και τις υπόλοιπες γυναίκες, που έχει μία θετική στάση απέναντι στη ζωή και στο σώμα και ψάχνει ένα μέσο έκφρασης, σαν και αυτό, ώστε να αποτελεί και εκείνη μέρος ενός online περιβάλλοντος όπου όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως των διαφορών τους νιώθουν αποδεκτές.

www.queen.gr

www.instagram.com/queengr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «GIRL TALK» ΤΗΣ W.I.N. HELLAS

Στον κήπο ιδιωτικής κατοικίας στη Φιλοθέη, την Τετάρτη το απόγευμα 21 Σεπτεμβρίου, υποδέχτηκε τις προσκεκλημένες της η ομάδα της W.I.N. Hellas για ένα «Girl talk»! Μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Kessaris, Lanson, Papaspirou, Petridis, Saristi, Tore και White Lilac.

Πλήθος γυναικών έσπευσαν να στηρίξουν εμπράκτως το κοινωφελές έργο του Οργανισμού απολαμβάνοντας παράλληλα Lanson pink Champagne, hors d΄oeurves & γλυκά Papaspirou και Saristi Tea. Ένα ξεχωριστό custom made δώρο έκπληξη φτιαγμένο ειδικά για τη W.I.N. Hellas ετοίμασε ο Kessaris για τις παρευρισκόμενες.

Τον γενικό συντονισμό ανέλαβε αφιλοκερδώς η Elite Events Athens.

Μετά το καλωσόρισμα της οικοδέσποινας Αλεξίας Χαραμή- Αποστολοπούλου, μέλους του Δ.Σ. της W.I.N. Hellas, ακολούθησε χαιρετισμός από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως η οποία συνεχάρη τη W.I.N. Hellas για το έργο της και δήλωσε την πρόθεση της πολιτείας να σταθεί αρωγός στο έργο του Οργανισμού.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος και Ιδρύτρια της W.I.N. Hellas, κα Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, ενώ παράλληλα προβλήθηκε στο video wall η ομιλία της από το TEDx του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Η Project Manager, κα Σαμάνθα Αποστολοπούλου που διοργάνωσε την εκδήλωση, ευχαρίστησε τις παριστάμενες και έναν προς έναν τους Χορηγούς Kessaris, Lanson, Papaspirou, Petridis, Saristi, Tore, White Lilac, ΑΥΡΑ, Bliss Projects, DJ Sartzetakis, EliteEvents, Galakteros, Master Vale Parking, Nireas Easy Cargo, Papadakis Press, Platis, Queen.gr, Semiramis, Νίκο Αλεξανδράτο, videographer και Βίκτορα Φιλιπποπολίτη, σαξοφωνίστα.

Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η στιγμή της ανάγνωσης της επιστολής της Δήμητρας Σ., επιζώσας έμφυλης βίας που περιέγραψε τον τρόπο που τη βοήθησε η W.I.N. Hellas να φύγει από μία κακοποιητική σχέση. Την επιστολή διάβασε στο κοινό η Αντιπρόεδρος της W.I.N. Hellas και ψυχολόγος, κα Χριστίνα Λουκά.

Με έκδηλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενες τη συζήτηση μεταξύ της Προέδρου, κας Μάντας Τσαγκιά-Παπαδάκου, και της Επικεφαλής της Επιστημονικής Ομάδας, κας Βασιλικής Λιάφου σχετικά με τον τρόπο που η W.I.N. Hellas και το ανθρώπινο δυναμικό της στηρίζουν ουσιαστικά και βοηθούν τις γυναίκες-θύματα βίας στο ταξίδι της προσωπικής τους ενδυνάμωσης.

Ανάμεσα στις κυρίες που παρευρέθησαν ήταν οι Κατερίνα Βαφειά, Νινέττα Βαφειά , Ζωή Δρακούλη, Ρόλλυ Ζαρακούδη, Μαριλού Ζαχαροπούλου, Δέσποινα Καμπούρη, Ελευθερία Καρέλλα, Ελένη Κόκκαλη, Σάντυ Κόρμα, Ελένη Μαρτίνου - Κοροπούλη, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Αλίκη Μαρτίνου-Ιλιάδη, Μαντώ Μπαρμπαλιά, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Φαίη Μπαρμπαλιά - Μάνεση, Ιωάννα Μαροσούλη - Γιαννακοπούλου , Έλενα Ματζαβίνου - Ξυλά , Μαρίνα Νικολετοπούλου, Ρένα Νόνη - Λεβέντη, Ορθούλα Παπαδάκου, Μιράντα Πατέρα, Ελένη Σαρντίτη - Πατσέα, Αρίστη Σάρρα, Κορίνα Συνοδινού και Πώλα Σωτηρίου.

Η Iδρύτρια και Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, κα Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου δήλωσε:

«Στη σημερινή εκδήλωση μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε μεταξύ μας οι γυναίκες προβληματισμούς σχετικά με την πρόληψη και την καταστολή της έμφυλης, ενδοοικογενειακής και συντροφικής βίας. Ήταν ένας δημιουργικός, γόνιμος διάλογος με ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα. Με άγγιξαν βαθιά τα λόγια της Δήμητρας Σ. Είναι μεγάλη η χαρά για εμάς, όταν διαπιστώνουμε πως έχουμε συντελέσει στο να αλλάξει μια γυναίκα τη ζωή της και να ξαναβρεί την ελπίδα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης διαθέτει το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.

Πληροφορίες για τη W.I.N. Hellas:

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.