Το επίσημο βίντεο του Φιλανθρωπικού αγώνα της W.I.N. Hellas : We play 2 Win

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το επίσημο βίντεο του Φιλανθρωπικού αγώνα της W.I.N. Hellas : We play 2 Win

Το επίσημο βίντεο του Φιλανθρωπικού αγώνα της W.I.N. Hellas: We play 2 Win

PLAY 2 W.I.N.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών τίμησε η W.I.N. Hellas. Η Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου διοργάνωσε επιτυχώς την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στον υπερσύγχρονο χώρο EUROHOOPS DOME, που παραχώρησε το Eurohoops Organization, τον αγώνα PLAY 2 W.I.N.- Celebrity Basketball Game με Πλατινένιους Χορηγούς τη Navarino και την Panik Entertainment Group.

Πλήθος φίλων της W.I.N. Hellas έσπευσαν να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στον κοινωφελή οργανισμό που ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά -Παπαδάκου δήλωσε: «Εδώ και 16 χρόνια εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής και συντροφικής βίας. Στηρίζουμε τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Γυναίκες και άντρες θα παίξουμε μαζί σήμερα για να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ενάντια στις προκαταλήψεις, τις αντιξοότητες και τα στερεότυπα της πατριαρχικής κοινωνίας».


Ο Πρόεδρος του ομίλου Navarino, Δημήτρης Τσικόπουλος δήλωσε: «Η Navarino με μεγάλη χαρά αποφάσισε να συμβάλει στο έργο της W.I.N. Hellas. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας συμπίπτει απόλυτα με τους στόχους της W.I.N. Hellas. Στεκόμαστε κι εμείς με το δικό μας τρόπο δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει ανάγκη και που βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή στη ζωή της. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υπάρχει η εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών».

Ο υπεύθυνος press office της Panik Entertainment Group, Βαγγέλης Θεοδώρου δήλωσε:

«Η Panik Entertainment Group, η no1 ελληνική ανεξάρτητη εταιρεία στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, στέκεται δίπλα στη W.I.N. Hellas, τόσο ως εταιρεία, όσο και μέσω των ανθρώπων της, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν σ’ αυτόν τον υπέροχο αγώνα μπάσκετ. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, όπως και η αγάπη. Και η αγάπη δεν πρέπει να πονάει! Λέμε «όχι» στην έμφυλη βία και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια αντιμετώπισης και πρόληψης της βίας κατά των γυναικών. Για την Panik Entertainment Group αποτελεί μέλημα και τιμή να είναι αρωγός σε σπουδαίες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων και στέλνουν σημαντικά μηνύματα στην κοινωνία μας διαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο, όπως πράττει με το έργο της η W.I.N. Hellas»

Δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα συμμετείχαν αφιλοκερδώς στον αγώνα που παρουσίασαν οι γνωστοί sportscasters Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Χρήστος Καούρης.

Μεταξύ αυτών οι:

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλούπη, Γιάννης Αναστασίου, Πέρο Άντιτς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Όλγα Βασδέκη, Αλέξανδρος Βουγιούκας, Ίαν Βουγιούκας, Ηλίας Γκότσης,

Αντώνης Δημητριάδης, Σάρρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Γιώργος Καραγκούνης, Πάρις Κασιδόκωστας - Λάτσης, Δημήτρης Κελεπούρης, Κώστας Κοκκινάκης, Ειρήνη Κολιδά, Στέφανος Κοτσόλης, Αντονέλλα Κουεγιάρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Λημνιάτης, Μιρέλλα Μανιάνι, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Μάνικας, Δωροθέα Μερκούρη, Νεσχάν Μουλαζίν, Φώτης Μπέσικος, Τάνια Μπρεάζου, Αννίτα Ναθαναήλ, Άννυ Πανταζή, Κλέλια Πανταζή, Λευτέρης Πανταζής, Μάντα Παπαδάκου, Ορθούλα Παπαδάκου, Γιώργος Παπαδόγαμβρος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Σάββας Πούμπουρας, Έρρικα Πρεζεράκου, Άννα Πρέλεβιτς, Τέα Πρέλεβιτς, Σπύρος Πώρος, Χριστίνα Σάλτη, Κώστας Σόμμερ, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Σοφία Τσιώμου, Όλγα Φαρμάκη, Μάικ Φαφαλής, Μάσα Φασούλα, Φανή Χαλκιά, κ.α.

Προπονητές στη «γαλάζια» ομάδα ήταν οι Γιώργος Καλαιτζής & Νίκος Χατζής, ενώ στη «μπλε »οι Δημήτρης Χουχουλής & Λευτέρης Πανταζής. Assistant coach ο Δημήτρης Γοβδελάς (Mykonos Invest),

Στον αγώνα διαιτήτευσαν (ΚΕΔ/ΕΟΚ) οι Βασίλης Γερός, Αλέξανδρος Ζιώγας και Όλγα Φραγκούλη, ενώ κριτές ήταν η Αγγελική Απιτιαγοπούλου και ο Νίκος Παπαγιοβάνης.

Για την ιστορία, τη νίκη πήρε επάξια η «μπλε ομάδα.»

Στις ομάδες απένειμαν τα αναμνηστικά μετάλλια «W.I.N. Hellas- » η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και η Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Eκ μέρους της W.I.N. Hellas η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, η Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Αντιπρόεδρος, Χριστίνα Λουκά και το μέλος του Δ.Σ., Αλεξία Χαραμή δώρισαν, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες, φανέλα ANTETOKOUNBROS και μπάλα SPALDING στον κύριο Κρίστιαν Βακαρέλις, (Navarino), στον κύριο Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση (Panik Entertainment Group),στον κύριο Βαγγέλη Θεοδώρου (Panik Entertainment Group), στον κύριο Βασίλη Κελλάρη (Μητέρα), στον κύριο Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο ( Motor Oil), στον κύριο Ιωάννη Αγγελόπουλο ( Angelopoulos Hair & Beauty Company), στην εκπρόσωπο του Βιολογικού Χωριού, στην κυρία Ιωάννα Κοκόρρη (Kokorris Optics), στον κύριο Βαγγέλη Βλαχανδρέα (Pere Ubu), στον κύριο Δημήτρη Πανταζή (Seajets), στην κυρία Ντίντα Μπαμπάτσικου (Antentokoubros), στον κύριο Μίνωα Σούση (Spalding) και στον κύριο Κωνσταντίνο Παπαλουκά (Eurohoops).

Συμβολικά δωράκια έδωσαν οι εταιρίες στους συμμετέχοντες. Η Panik Entertainment Group λανιέρες,The Big Bad Wolf δωροεπιταγή των 10 Ευρώ, JCou Gift Card 25%, Museum of Illusions Vip Freeticket, Kokkoris Gift Card 20%, Zaatar 100 δωροεπιταγές των 50 Ευρώ, Fix Άνευ μία τσάντα με 2 κουτιά FIX Άνευ 330ml. για απόλαυση άνευ όρων, Coca Cola 3E αναψυκτικά και σνακς, Ma CherieΧριστουγεννιάτικο Packaging 2 δώρων + εκπτωτικό κουπόνι, Angelopoulos Hair & Beauty Companyδωρεάν χτένισμα & 50% έκπτωση σε προϊόντα, η Lease Planet κλειδοθήκη, φορτιστή κινητού για αυτοκίνητο και τα Ακουστικά Στάμου εκπτωτικό κουπόνι 15%.

Οι MAD Radio, Eurohoops, Queen.gr και Ratpack.gr κλήρωσαν από μια διπλή πρόσκληση για τον αγώνα.

  • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: NAVARINO, PANIK ENTERTAINMENT GROUP
  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΜΗΤΕΡΑ, MOTOR OIL
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟI:ANGELOPOULOS HAIR & BEAUTY COMPANY, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, KOKKORIS OPTICS, PERE UBU, SEAJETS
  • ΧΑΛΚΙΝΟΙΧΟΡΗΓΟΙ:ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΟΥ, FIX ΑΝΕΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MINETTA, THE BIG BAD WOLF, JCOU, LEASE PLANET, MA CHERIE, MUSEUM OF ILLUSIONS, MYKONOS INVEST, PAPADOGAMVROS, RAVAGO, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, ZAATAR
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ANTETOKOUNBROS, BLISS PROJECTS, COCA COLA 3E, EUROHOOPS, GALAKTEROS PRODUCTION, MK2 ,SPALDING, ΖΕΝΙΘ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:DPG MEDIA , MAD TV , MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.GR, RATPACK

Παραγωγή VIDEO: Νίκος Αλεξανδράτος, ΜΚ2

Διάθεση φωτογραφικού υλικού: PAPADAKIS PRESS

Πληροφορίες:

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Navarino


Από την ίδρυση της το 1999, το όραμα της Navarino ήταν να εξελιχθεί σε ορόσημο στον κλάδο της τεχνολογίας στην ναυτιλία. Σήμερα, η Navarino αναπτύσσει, διανέμει και υποστηρίζει εμπορικά πλοία με τηλεπικοινωνίες και καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με όσους συνεργάζεται. Ως εταιρεία τεχνολογίας η Navarino παροτρύνει τις γυναίκες που υφίστανται κακοποίηση να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να ενημερωθούν πάνω στο ίδιο το πρόβλημα και τις υπάρχουσες δομές στήριξης για να διασυνδεθούν σε κοινότητες, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνες και να αναζητήσουν συμβουλευτική υποστήριξη, διαδικτυακά ή με φυσική παρουσία.

Site: www.navarino.co.uk

Panik Entertainment Group

“H Panik Entertaiment Group είναι ένας όμιλος δισκογραφικών εταιρειών και management καλλιτεχνών, η οποία, ακολουθώντας μία ιδιαίτερη και δυναμική πορεία ανάπτυξης, έχει καταφέρει να έχει ηγετική θέση στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το active roster της Panik Entertainment Group περιλαμβάνει περισσότερους από 150 καλλιτέχνες, τους πιο καταξιωμένους, επιτυχημένους και ταλαντούχους. Η Panik Entertainment Group διαθέτει τέσσερα δισκογραφικά labels: την PanikRecords, που επικεντρώνεται στο dance, pop, r'n'b και soul ρεπερτόριο, την Panik Platinum, η οποία υποστηρίζει το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, την Panik Gold, που έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Άννα Βίσση και την Panik Oxygen, η οποία ασχολείται με την έντεχνη ελληνική μουσική. Επίσης, διαθέτει δύο divisions: το Panik Agency, για το management, τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και την εμπορική εκμετάλλευση ανθρώπων απ’ όλο το φάσμα της δημόσιας σφαίρας και την Panik Live, για τη διοργάνωση events και το booking. Επίσης, εκπροσωπεί αποκλειστικά τον διεθνή και ελληνικό κατάλογο της Sony Music Entertainment σε Ελλάδα και Κύπρο και κατέχει τα δικαιώματα του no1 urban label στην Ελλάδα, της Capital Music.”

Insragram:https://www.instagram.com/panik_entertainment_group

Site:www.panikmusic.gr