Ο 10ος φιλανθρωπικός Celeb beach volley αγώνας της W.I.N. Hellas

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο 10ος φιλανθρωπικός Celeb beach volley αγώνας της W.I.N. Hellas

Όλα όσα έγιναν στον 10ο φιλανθρωπικό celeb beach volley αγώνα της W.I.N. Hellas 

Με πολύ περηφάνεια και πολύ αγάπη διοργάνωσα τον 10ο φιλανθρωπικό Celebrity αγώνα Beach Volley της W.I.N. Hellas.

Μόνο χαρά και ευτυχία νιώθω κάθε φορά που όλος ο κόσμος μας στηρίζει στον αγώνα μας για την καταπολέμηση την έμφυλης βίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που συμμετείχαν χορηγούς, celebs, εθελοντές, υποστηρικτές γιατί χάριν στην συμβολή τους ο αγώνας είχε τεράστια επιτυχία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να δώσω :

Στην Πρόεδρο της W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Το South Club Voula, την Ορθούλα, την Ελένη και τον Στράτο για την ευγενική φιλοξενία τους καθώς και την Ξένια στο Toro.

Στους Χρυσούς μας χορηγούς :

Την BSB που είναι το νέο μέλος της οικογένειας μας.

Την Kokkoris optics και ιδιαίτερα την Ιωάννα Κόκκορη που από την πρώτη μας γνωριμία το 2016 χωρίς να έχει κανένα όφελος μας στήριξε με πολύ αγάπη σε ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Την Navarino, που τον περασμένο Νοέμβριο ήταν ο Πλατινένιος χορηγός μας και μας στήριξε με ανιδιοτέλεια. Ευχαριστώ πολύ την Οικογένεια Τσικόπουλου, αλλά και τον Αλέξ Βουγιούκα για την επαφή αυτή.

Το Pere Ubu ιδιαίτερα τον Μάκη Κουσαθανά που είναι πάντα δίπλα μου σε ότι κάνω, και με στηρίζει με ανιδιοτέλεια και πολύ αγάπη και τον εκτιμώ άπειρα για αυτό καθώς και σύσσωμη την ομάδα του Pere Ubu.

Την Sea Jets που τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν με πολύ αγάπη.

Στους ασημένιους χορηγούς μας :

Την ABH Medical Group και ιδιαίτερα στην Δρ. Ντόλλυ Φατσέα και τον Θανάση Αθανασίου .

Την Μινέττα ασφαλιστική που τα τελευταία χρόνια είναι δίπλα μας.

Το Cafe Femenino και ιδιαίτερα την Έλενα Μπαρμπαλιά που με πολύ αγάπη αγκάλιασε το έργο μας και φρόντισε σήμερα να απολαύσετε αυτούς του υπέροχους καφέδες.

Την Leasing Planet και τον Φώτη Μπεσίκο που αγκάλιασε με ανιδιοτέλεια την W.I.N. Hellas.

Τον Όμιλο Ιατρικού και ιδιαίτερα τον Χρήστο Αποστολόπουλο που πάντα είναι δίπλα μου σε ότι του ζητήσω.

Την Ravago που πάντα μας λέει ναι και μας στηρίζει τα τελευταία χρόνια με πολύ αγάπη.

Το εστιατόριο Zaatar και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Κελεπούρη που είναι η δεύτερη back to back φορά που μας στηρίζει με πολύ αγάπη τόσο στο βόλλευ όσο και στο μπάσκετ.

Τους υποστηρικτές μας :

Την 3Ε που πάντα μας προμηθεύει με τα νερά και αναψυκτικά που χρειαζόμαστε για να σας ξεδιψάσουμε.

Την Bliss Projects που είναι πάντα δίπλα μας ευχαριστώ τόσο πολύ τον Άρη όσο και τον Σεραφείμ που τους ενοχλώ συνέχεια και μας βγάζουν το απόλυτο αποτέλεσμα.

Την ESA Security Solution που είναι το νέο μέλος της οικογένειας της W.I.N. Hellas, και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη για αυτό μιας και με την πολύτιμη συμβολή τους θα μπορούν όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα πολύ σύντομα να αισθάνονται πιο ασφαλής. Πρόκειτε για ένα project που ετοιμάζουμε με πολύ αγάπη και χαρά και θα σας το ανακοινώσουμε σύντομα.

Την Kyvos Print και ιδιαίτερα τον Αντώνη Βογιατζή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και που με πολύ αγάπη φρόντισε να ντύσει το γήπεδο με τα λαμδα σταντς τις σημαίες αλλά και να φτιαξει το Backdrop μας.

Την Royal Pts για τις φανέλες που μας έφτιαξε.

Την White ball και ιδιαίτερα τον Τζων Τζων Μπίζα τόσο για το Photo Booth όσο και για όλα τα ηχοσυστήματα. Όποτε του έχω ζητήσει κάτι λέει πάντα ναι.

Την xtreme stores που ανέλαβε το στήσιμο του γηπέδου.

Τους χορηγούς επικοινωνίας:

Την DPG Media που με στηρίζει σε ότι κάνω με απέραντη εμπιστοσύνη και αγάπη για το έργο που κάνουμε με την W.I.N. Hellas.

Το Mega και ιδιαίτερα τον Αντώνη Δημητριάδη που είναι δίπλα μας σε όλα.

Την Papadakis Press και ιδιαίτερα τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του που πάντα φροντίζει να κάνει capture τις καλύτερες στιγμές όλων μας και μας στηρίζει και εκείνος με ανιδιοτέλεια.

Τέλος ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο queen.gr που εδώ και σχεδόν 15 χρόνια μου δίνει το βήμα να μοιραστώ με όλο τον κόσμο το έργο της W.I.N. Hellas και για αυτό είμαι grateful.

Στο σημείο αυτό θέλω να δώσουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους εσάς, γιατί χωρίς τη στήριξη όλων, παικτών, χορηγών, κλπ, δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Με τον συγκεκριμένο αγώνα συνεισφέρουν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ώστε με τα έσοδα της εκδήλωσης να χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργία του Νέου Νομικού Τμήματος του οργανισμού μας με επικεφαλής τη Δικηγόρο Μαρία Λαθούρη.

Επίσης ευχαριστώ τον Sports caster Νίκο Γκομώλη για την αναμετάδοση του αγώνα.

Το προπονητικό μας team : Christian Vakarelis ( Navarino ) & Σάκης Ψάρρας,

Μινάς Κόκκορης ( Kokkoris optics ), και Μάντα Παπαδάκου.

Τους Διαιτητές μας Πέτρο & Νικόλαο Παπαχατζής.

Τους συμμετέχοντες:

Bαγγέλης Βλαχανδρέας (PERE UBU), Αλέξανδρος Βουγιούκας, Νικηφόρος Βυθούλκας, Στέλλα Γιαμπουρά, Σάρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Βίκυ Καραγιάννη (NAVARINO), Δημήτρης Κελεπούρης (ZAATAR), Ειρήνη Κολιδά, Κώστας Κοκκινάκης, Αντονέλλα Κουέγιαρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Μανίκας, Μιρέλα Μανιάνη, Φώτης Μπεσίκος (LEASING PLANET), Σοφία Παπαδοπούλου, Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Νίκος Παππάς, Σόφη Πασχάλη, Σπύρος Πώρος, Κλέιτον Σίλβα, Άρης Σοϊλέδης, Κώστας Σόμμερ, Γιάννης Σπαλιάρας, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Νίκος Στελλάτος, Ευαγγελία Τσιορλίδα και Σάκης Ψάρρας, Ορθούλα, Σύλια και Γιάννης Παπαδάκος.

Την Παραγωγή βίντεο ΜΚ2 Νικόλαο Αλεξανδράτο.

Της συνεργάτιδες της W.I.N. Hellas & την εθελοντική ομάδα μας.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ WIN HELLAS THANK YOU ALL FROM THE BOTTOM OF MY HEART. I APPRECIATE EACH AND EVERYONE OF YOU DEARLY.

Photos by papadakis press

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

BEACH VOLLEY EVENT

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το Beach Volley event της W.I.N. Hellas που διοργάνωσε η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου!

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, οι φίλες και οι φίλοι της W.I.N. Hellas συγκεντρώθηκαν στο South Club Voula και έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα! «ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών!».

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου δήλωσε: «Σήμερα μας δίνεται μια ακόμα ευκαιρία, μέσω του αθλητισμού, να προωθήσουμε όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες, το μήνυμά μας για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς συνεχίζουμε να μετράμε γυναίκες-θύματα βίας, προβάλλει η ανάγκη για ενημέρωση και πρόληψη. Με τα έσοδα από την εκδήλωση θα χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργία του νέου νομικού τμήματος του Οργανισμού που θα έχει ως διπλό στόχο τη στήριξη με κάθε μέσο των θυμάτων αλλά και την ενημέρωση των πολιτών όλης της επικράτειας».

Πλήθος επωνύμων από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και του χώρου του θεάματος έδειξαν για μια ακόμη χρονιά τη στήριξή τους στο έργο της W.I.N. Hellas ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

Ανάμεσα σ΄αυτούς οι Bαγγέλης Βλαχανδρέας (PERE UBU), Αλέξανδρος Βουγιούκας, Νικηφόρος Βυθούλκας, Στέλλα Γιαμπουρά, Σάρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Βίκυ Καραγιάννη (NAVARINO), Δημήτρης Κελεπούρης (ZAATAR), Ειρήνη Κολιδά, Κώστας Κοκκινάκης, Αντονέλλα Κουέγιαρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Μανίκας, Μιρέλα Μανιάνη, Φώτης Μπεσίκος (LEASING PLANET), Σοφία Παπαδοπούλου, Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Νίκος Παππάς, Σόφη Πασχάλη, Σπύρος Πώρος, Κλέιτον Σίλβα, Άρης Σοϊλέδης, Κώστας Σόμμερ, Γιάννης Σπαλιάρας, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Νίκος Στελλάτος, Ευαγγελία Τσιορλίδα και Σάκης Ψάρρας.

Σύσσωμη έπαιξε και η οικογένεια της Προέδρου του Οργανισμού. Ορθούλα, Σύλια και Γιάννης Παπαδάκος.

Στην περιγραφή του αγώνα ήταν για μια ακόμη φορά ο εκπληκτικός sportscaster Νίκος Γκομώλης. Προπονητικό team οι Christian Vakarelis (NAVARINO), Μηνάς Κόκκορης (KOKKORIS OPTICS), Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και ο Σάκης Ψάρρας. Στη διαιτησία, Πέτρος και Νικόλαος Παπαχατζής.

Αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους απένειμαν στους συμμετέχοντες ηΠρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Παπαδάκου και η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Αναμνηστικές φανέλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες παρέδωσαν η Πρόεδρος Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, η project manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας Βασιλική Λιάφου στους εκπροσώπους των εταιριών BSB, KOKKORIS OPTICS, NAVARINO, PERE UBU, SEA JETS και SOUTHCLUB VOULA.

Η BSB χάρισε στους συμμετέχοντες από μία τσάντα BSB που περιείχε μια πετσέτα θαλάσσης BSB. Η KOKKORIS OPTICS έδωσε δώρο σε κάθε συμμετέχοντα την IZIPIZItote bag καθώς και τα ΙΖΙΡΙΖΙ Speed black glasses από την SPORT σειρά, που είναι ιδανικά για BEACH VOLLEY. Η ΑΒΗ MEDICAL GROUP προσέφερε μια Θεραπεία Hydromax IV Therapy της REVIV. Πρόκειται για τον ορό ενυδάτωσης Hydromax για αναπλήρωση των επιπέδων ενυδάτωσης του οργανισμού προσθέτοντας μέταλλα, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες, απαλλάσσοντας τον οργανισμό από το γαλακτικό οξύ και τις τοξίνες. Hεταιρία ESA δώρισε σε όλους από ένα μικρό σακίδιο πλάτης με κορδόνι, ένα lanyardκαι ένα μπαλάκι antistress.

Το CAFÉ FEMENINO προμήθευσε όλους με παγωμένους καφέδες για να ξεδιψάσουν και H 3E με νερά και αναψυκτικά.

Χρυσοί Χορηγοί του αγώνα ήταν οι εταιρείες BSB, KOKKORIS OPTICS, NAVARINO,PERE UBU και SEA JETS.

Ασημένιοι Χορηγοί οι εταιρείες ABH MEDICAL GROUP, MINETTA Ασφαλιστική, CAFÉ FEMENINO,LEASING PLANET, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ, RAVAGO, ZAATAR

Υποστηρικτές 3E,BLISS PROJECTS, ESA SECURITY SOLUTIONS, KYVOS PRINT, ROYAL PTS, SOUTH CLUB VOULA, WHITE BALL, XTREME SPORTS.

Χορηγοί Επικοινωνίας οι DPG MEDIA, MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.

Πληροφορίες:

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.) προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.