Δείτε το επίσημο βίντεο του Φιλανθρωπικού αγώνα Beach Volley της W.I.N. Hellas

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Δείτε το επίσημο βίντεο του Φιλανθρωπικού αγώνα Beach Volley της W.I.N. Hellas

Δείτε όσα έγιναν στον Φιλανθρωπικό αγώνα Beach Volley της W.I.N. Hellas

BEACH VOLLEY EVENT

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το Beach Volley event της W.I.N. Hellas που διοργάνωσε η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου!

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, οι φίλες και οι φίλοι της W.I.N. Hellas συγκεντρώθηκαν στο South Club Voula και έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα! «ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών!».

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου δήλωσε: «Σήμερα μας δίνεται μια ακόμα ευκαιρία, μέσω του αθλητισμού, να προωθήσουμε όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες, το μήνυμά μας για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Πιο επιτακτική από ποτέ, καθώς συνεχίζουμε να μετράμε γυναίκες-θύματα βίας, προβάλλει η ανάγκη για ενημέρωση και πρόληψη. Με τα έσοδα από την εκδήλωση θα χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργία του νέου νομικού τμήματος του Οργανισμού που θα έχει ως διπλό στόχο τη στήριξη με κάθε μέσο των θυμάτων αλλά και την ενημέρωση των πολιτών όλης της επικράτειας».

Πλήθος επωνύμων από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και του χώρου του θεάματος έδειξαν για μια ακόμη χρονιά τη στήριξή τους στο έργο της W.I.N. Hellas ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

Ανάμεσα σ΄αυτούς οι Bαγγέλης Βλαχανδρέας (PERE UBU), Αλέξανδρος Βουγιούκας, Νικηφόρος Βυθούλκας, Στέλλα Γιαμπουρά, Σάρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Βίκυ Καραγιάννη (NAVARINO), Δημήτρης Κελεπούρης (ZAATAR), Ειρήνη Κολιδά, Κώστας Κοκκινάκης, Αντονέλλα Κουέγιαρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Μανίκας, Μιρέλα Μανιάνη, Φώτης Μπεσίκος (LEASING PLANET), Σοφία Παπαδοπούλου, Αναστάσιος Παπαλαζάρου, Νίκος Παππάς, Σόφη Πασχάλη, Σπύρος Πώρος, Κλέιτον Σίλβα, Άρης Σοϊλέδης, Κώστας Σόμμερ, Γιάννης Σπαλιάρας, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Νίκος Στελλάτος, Ευαγγελία Τσιορλίδα και Σάκης Ψάρρας.

Σύσσωμη έπαιξε και η οικογένεια της Προέδρου του Οργανισμού. Ορθούλα, Σύλια και Γιάννης Παπαδάκος.

Στην περιγραφή του αγώνα ήταν για μια ακόμη φορά ο εκπληκτικός sportscaster Νίκος Γκομώλης. Προπονητικό team οι Christian Vakarelis (NAVARINO), Μηνάς Κόκκορης (KOKKORIS OPTICS), Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και ο Σάκης Ψάρρας. Στη διαιτησία, Πέτρος και Νικόλαος Παπαχατζής.

Αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους απένειμαν στους συμμετέχοντες η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Παπαδάκου και η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Αναμνηστικές φανέλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες παρέδωσαν η Πρόεδρος Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, η project manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου και η Επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας Βασιλική Λιάφου στους εκπροσώπους των εταιριών BSB, KOKKORIS OPTICS, NAVARINO, PERE UBU, SEA JETS και SOUTHCLUB VOULA.

Η BSB χάρισε στους συμμετέχοντες από μία τσάντα BSB που περιείχε μια πετσέτα θαλάσσης BSB. Η KOKKORIS OPTICS έδωσε δώρο σε κάθε συμμετέχοντα την IZIPIZI tote bag καθώς και τα ΙΖΙΡΙΖΙ Speed black glasses από την SPORT σειρά, που είναι ιδανικά για BEACH VOLLEY. Η ABH Medical Group προσέφερε μια Θεραπεία Hydromax IV Therapy της REVIV. Πρόκειται για τον ορό ενυδάτωσης Hydromax για αναπλήρωση των επιπέδων ενυδάτωσης του οργανισμού προσθέτοντας μέταλλα, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες, απαλλάσσοντας τον οργανισμό από το γαλακτικό οξύ και τις τοξίνες. Hεταιρία ESA δώρισε σε όλους από ένα μικρό σακίδιο πλάτης με κορδόνι, ένα lanyardκαι ένα μπαλάκι antistress.

Το CAFÉ FEMENINO προμήθευσε όλους με παγωμένους καφέδες για να ξεδιψάσουν και H 3E με νερά και αναψυκτικά.

Χρυσοί Χορηγοί του αγώνα ήταν οι εταιρείες BSB, KOKKORIS OPTICS, NAVARINO ,PERE UBU και SEA JETS.

Ασημένιοι Χορηγοί οι εταιρείες ABH Medical Group, MINETTA Ασφαλιστική, CAFÉ FEMENINO, LEASING PLANET, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ, RAVAGO, ZAATAR

Υποστηρικτές 3E,BLISS PROJECTS, ESA SECURITY SOLUTIONS, KYVOS PRINT, ROYAL PTS, SOUTH CLUB VOULA, WHITE BALL, XTREME SPORTS.

Χορηγοί Επικοινωνίας οι DPG MEDIA, MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.

Πληροφορίες:

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.) προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

W.I.N. HELLAS,

Υγείας 33, Βούλα,τ.κ. 16673

Τηλ.: 210-8996636, E-mail: info@winhellas.gr, www.winhellas.gr

Video Credits : Νίκος Αλεξανδράτος ΜΚ2