Δείτε αποκλειστικά στο Queen το βίντεο του Φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ της W.I.N. Hellas

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Δείτε αποκλειστικά στο Queen το βίντεο του Φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ της W.I.N. Hellas

Δείτε αποκλειστικά στο Queen.gr το επίσημο βίντεο με όλα όσα έγιναν στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ της W.I.N. Hellas στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στα Εκπαιδευτήρια Δούκα για την Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνας PLAY 2 W.I.N. Celebrity Basketball Game με Πλατινένιο Χορηγό την Panik Entertainment Group.

Την εκδήλωση διοργάνωσε επιτυχώς το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ, στα εκπαιδευτήρια Δούκα, η Project Manager του Οργανισμού, Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Φίλες και φίλοι της W.I.N. Hellas έδειξαν για μια ακόμη φορά έμπρακτα την αφοσίωσή τους στο σκοπό της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης, την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Το γήπεδο γέμισε από μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που μαζί με τις οικογένειές τους παρακολούθησαν τον αγώνα. Την ίδια ημέρα διοργανώθηκε και το Χριστουγεννιάτικου Bazaar των Εκπαιδευτηρίων που διέθεσαν μέρος των εσόδων του στη W.I.N. Hellas.

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά -Παπαδάκου δήλωσε: «Ο σημερινός αγώνας στο παρκέ συμβολίζει τον καθημερινό αγώνα των γυναικών παγκοσμίως ενάντια στη βία και τις έμφυλες διακρίσεις. Έναν αγώνα δύσκολο, καθημερινό που χρειάζεται μεγάλα αποθέματα ψυχής. Είμαι ευγνώμων που για μια ακόμη φορά το γήπεδο γέμισε με πλήθος κόσμου που συντάχθηκε μαζί μας για να φωνάξουμε ένα δυνατό ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Ευχαριστούμε τη μαθητική κοινότητα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για την υποστήριξή τους».

Ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Κωνσταντίνος Δούκας δήλωσε: «Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, όντας το πρώτο και μοναδικό σχολείο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που έχει λάβει Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης και Καταπολέμησης του εκφοβισμού και της βίας, δεν θα μπορούσαν παρά να στηρίξουν και την προσπάθεια της W.I.N. Hellas, φιλοξενώντας τον αγώνα “Play 2 WIN –Celebrity Basketball game” στο κλειστό μας γήπεδο Δαΐς.

O αγώνας διοργανώνεται στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ του Οργανισμού μας, το οποίο κάθε χρόνο στηρίζει έναν κοινωφελή οργανισμό. Φέτος με μεγάλη χαρά προσφέρουμε μέρος των εσόδων του στη W.I.N Hellas και λέμε ένα ηχηρό ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ!

Δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα συμμετείχαν αφιλοκερδώς στον αγώνα που παρουσίασε η Δέσποινα Καμπούρη.

Μεταξύ αυτών οι:

Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αντώνης Βογιατζής, Άλεξ Βουγιούκας, Ελένη Βουλγαράκη, Ηλίας Βρεττός, Στέλλα Γιαμπουρά, Κώστας Γκρέκας, Ηλίας Γκότσης, Λεωνίδας Γοβδελάς, Αρμόδιος Δρίκος (Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας), Σάρρα Εσκενάζυ, Θέλξη, Κατερίνα Θεοχάρη, Γιάννης Καγιούλης, Δημήτρης Κελεπούρης, Ειρήνη Κολιδά, Αντονέλλα Κουεγιάρ, Γιώργος Κρικοριάν, Νίκος Λυμπερόπουλος, Μιρέλλα Μανιάνι, Γιώργος Μάνικας, Φώτης Μπέσικος, Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Ξυπολυτάς (Δήμαρχος Κηφισιάς), Μάντα Παπαδάκου, Γιώργος Παπαδόγαμβρος, Σοφία Παπαδοπούλου, Άγγελος Πάτσης, Γιώργος Πρίντεζης, Αντώνης Σρόιτερ, Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη, Νίκος Συρίγος, Κώστας Τσαρτσαρής, Σοφία Τσιόμου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Κώστας Φραγκολιάς, Στέλιος Χανταμπάκης, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Μαριέττα Χρουσαλά, κ.α.

Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης ένας μαθητής από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και μια νικήτρια από τον διαγωνισμό του SDNA.

Προπονητές των δύο ομάδων ήταν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Φώτης Κατσικάρης και Λευτέρης Πανταζής. Βοηθοί προπονητές, οι Ιωάννης Αγγελόπουλος (Angelopoulos Hair Company), Δημήτρης Γοβδελάς ( Mykonos Invest), Κωνσταντίνος Δούκας (Εκπαιδευτήρια Δούκα) και Μηνάς Κόκκορης (Kokkoris Optics). Οι διαιτητές και η γραμματεία ήταν από τον ΕΣΑΚΕ.

Στη διάρκεια του Ημιχρόνου ο Λευτέρης Πανταζής παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Μην την αγγίζεις», ένα τραγούδι που γράφτηκε για την εξάλειψη της έμφυλης βίας.

Παράλληλα, η "Ομάδα Γυμναστικής για Όλους" Α.Σ.Ε. Δούκα που αποτελείται από 16 αθλήτριες ηλικίας 11- 16 ετών παρουσίασε ένα τρίλεπτο πρόγραμμα με στοιχεία χορού και γυμναστικής συνδυαστικά με πολύχρωμα πανιά- κορδέλες .

Παίκτες, προπονητές και διαιτητές χρησιμοποίησαν το κόκκινο κραγιόν στο μάγουλο, ως μια συμβολική κίνηση για την προώθηση του μηνύματος ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία. Η κίνηση αυτή ξεκίνησε από το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και υιοθέτησε ο προπονητής του μπάσκετ Λούκα Μπάνκι, στο Play2win του 2020.

Για την ιστορία, η ομάδα «Empowerment» του Φώτη Κατσικάρη κέρδισε την ομάδα «Elimination» του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πόντο.

Συμβολικά δωράκια έδωσαν οι εταιρίες στους συμμετέχοντες. Η Kokkoris Optics έδωσε μία VIP CARD με την οποία θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε όλα τα καταστήματα KOKKORIS OPTICS σε προνομιακές και η Popy’s Gourmet Popcorn προσέφερε 120 snack pouch με γεύση καραμέλα. Η Panik Entertainment Group μοίρασε lanyards και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Lybe», δικής του παραγωγής από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και η Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια στους συμμετέχοντες.

Επίσης, εκ μέρους της W.I.N. Hellas η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, η Project Manager, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Αντιπρόεδρος, Χριστίνα Λουκά, η Υπεύθυνη Οργάνωσης & Προγράμματος, Νίκη Μάντσιου, η Επικεφαλής του Νομικού Τμήματος, Μαρία Λαθούρη και η δικηγόρος Εβελίνα Δαφνή παρέδωσαν υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες φανέλα και μπάλα στους εκπροσώπους των Χορηγών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Επικεφαλής της Επιστημονικής ομάδας της W.I.N. Hellas, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Βασιλική Λιάφου.

Η W.I.N. Hellas ευχαριστεί την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MINETTA για την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης και τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για τη διάθεση ασθενοφόρου και ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Την Kyvos Print για όλες τις εκτυπώσεις και τη Whiteball για την επιμέλεια ήχου και εικόνας.

Η επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα από την Πρόεδρο της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Κωνσταντίνο Δούκα.

  • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:

PANIK ENTERTAINMENT GROUP

  • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: MOTOR OIL, ΟΠΑΠ
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟI:KOKKORIS OPTICS, ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, PERE UBU, SEAJETS, TALLY WEIJL.
  • ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:ABH MEDICAL GROUP, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MINETTA, ANGELOPOULOS HAIR COMPANY, CAFÉ FEMININO, LEASING PLANET, MYKONOS INVEST, PAPADOGAMVROS, POPY’ S GOURMET POPCORN, RAVAGO, SEMIRAMIS ΤΗΣ YES HOTELS, TBBW, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ZAATAR
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:BLISS PROJECTS, COCA COLA 3E, DAIS, DOUKAS, ESA SECURITY SOLUTIONS, GSA, KOKŮ CONCEPT, KYVOS PRINT, NIKOS ALEXANDRATOS-ANATOLI FILMS, SPALDING, WHITEHALL
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:DPG DIGITAL MEDIA GROUP, MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.GR, SDNA

Παραγωγή VIDEO: Νίκος Αλεξανδράτος, ANATOLI FILMS

Διάθεση φωτογραφικού υλικού: PAPADAKIS PRESS

Πληροφορίες:

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Panik Entertainment Group


H Panik Entertaiment Group είναι ένας όµιλος δισκογραφικών εταιρειών και management καλλιτεχνών, ο οποίος ιδρύθηκε το 2011 από τον Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση και τον Γιώργο Αρσενάκο και δραστηριοποιείται σε όλο το φάσµα του entertainment, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική µουσική αγορά. ∆ιαθέτει τέσσερα δισκογραφικά labels (Panik Records, Panik Platinum, Panik Gold, Panik Oxygen) και το µεγαλύτερο roster, µε περισσότερους από 160 καλλιτέχνες, µεταξύ των οποίων

τα πιο επιτυχηµένα ονόµατα, ενώ παράλληλα αναδεικνύει νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες και κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο τα µεγαλύτερα hits της παγκόσµιας µουσικής, καθώς εκπροσωπεί την

πολυεθνική Sony Music Entertainment. Στα 12 χρόνια λειτουργίας του, έχει αµέτρητα και συνεχόµενα no1 στα ψηφιακά charts, στις πωλήσεις ψηφιακού και φυσικού προϊόντος, στο ραδιοφωνικό airplay και στo YouTube, ενώ µετρά δεκάδες µουσικά βραβεία. Επίσης, ο όµιλος διαθέτει το Panik Agency για το management και την εκπροσώπηση ανθρώπων απ’ όλο το φάσµα της δηµόσιας σφαίρας, την Panik Live για τη διοργάνωση events και το booking και την Panik Theater Productions για παραγωγές θεαµάτων στον χώρο του θεάτρου, ενώ διαθέτει δικό του mobile app (PanikMusic) και τηλεοπτικόκανάλι (Panik TV)

Insragram:https://www.instagram.com/panik_entertainment_group

Site:www.panikmusic.gr