The Great Gatsby Party !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
The Great Gatsby Party !!!

Τι πιο ωραίο για να κλείσει η χρονιά έτσι .. 

Τι πιο ωραίο για να κλείσει η χρονιά με ένα απόλυτα οργανωμένο Great Gatsby Party !!!

Όλα ήταν στην εντέλεια η διακόσμηση, ο κόσμος στην υποδοχή ντυμένος σαν να ήσουν στο 1920 , τα χορευτικά, η μουσική αλλά και ο Σαξοφωνίστας Θεός !! Τα πάντα όλα ήταν οργανωμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στο απόλυτο πάρτι του Βύρωνα και του Φίλιππου με θέμα Gatsby.

Ήταν μια νότα χαράς και η όλη διαδικασία του ντυσίματος , μαλλιών και λοιπά, να είναι καλά η mummy μου και το Freestyle για το αποτέλεσμα. Αρχικά όταν είπα στην μητέρα μου για το πάρτι με προμήθευσε με τα πάντα όλα που ήταν original Gatsby 1920 εποχής ρούχα και αξεσουάρ. Μετά πήγα στο κομμωτήριο Freestyle στην Νέα Ερυθραία που ο Τακ, με κούρευε από όταν ήμουν 5 χρονών, και ξέροντας πως δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος έχοντας την αγαπημένη μου Χριστιάνα εκεί μου έκανε τα απόλυτα Gatsby μαλλιά !!! ( ενθουσιάστηκα σαν παιδάκι για να είμαι ειλικρινής !!! ).

Λίγο μετά τις 11 βρεθήκαμε με την Ελεονώρα για να πάμε στο πάρτι και από λίγο ήρθε και μας βρήκε και η Claudia και δεν είναι ότι περάσαμε ωραία αλλά κάναμε και δίκο μας πάρτι 5ης διάστασης ούτε καν 3ης.. με όλα τα διάφορα βιντεάκια parody και φωτογραφίες που τραβήξαμε.

Αυτό που πρέπει να πω είναι πως όταν στα Όσκαρ είχε γίνει το θέμα με το φόρεμα της Angelina Jolie με το πόδι της .. κάπως έτσι ήταν και η πλάτη της Ελεονώρας χθες με το θεϊκό φόρεμα που φόραγε και που μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ πιο πάνω.

Χθες ήταν το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς 2014 εύχομαι το 2015 να είναι όσο το δυνατόν γίνεται καλή χρονιά για όλους.