V 4 Vlassis !!!

V 4 Vlassis !!!

Δεν είναι πολλοί που διαπρέπουν στο εξωτερικό ..

Ναι όντως δεν είναι πολλοί που διαπρέπουν στο εξωτερικό αλλά για όσους το κάνουν νιώθω περηφάνια και ακόμα πιο πολύ όταν τους εκτιμώ, τους γνωρίζω προσωπικά και με κάνουν ακόμα πιο περήφανη όπως ο Βλάσσης.

Όλοι στην δουλειά τους περνάνε φάσεις με ups & downs λόγο της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην Ελλάδα αλλά όταν έχεις ταλέντο δεν το βάζεις κάτω.

Δεν είναι λίγες οι πασίγνωστες Κυρίες του Χόλιγουντ και όχι μόνο που έχουν περπατήσει στο κόκκινα χαλιά των Oscar, Grammy, Emmy Awards κλπ φορώντας τις μοναδικές Ελληνικές δημιουργίες του πολύ τάλαντου Βλάσση Χολέβα. Καθώς και όσες νύφες έχω δεί με την λεπτομέρεια που φτιάχνει το κάθε τι, τον λές και ζωγράφο.

Έχει σχεδιάσει τα πάντα από Haute Couture, Bridal couture, Pret a Porter, μέχρι και παπούτσια και είναι όλα ένα και ένα. Μπορείτε να επισκεφτείτε την μπουτίκ του στο Κολωνάκι στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 19 αλλά και στο http://vlassisholevas.com .

Με τον Βλάσση έχουμε κάνει πολύ ωραία παρέα και είναι πολύ ξεχωριστός και αληθινός έξω καρδιά δουλευταράς άνθρωπος έχοντας απίστευτα τρελά ωράρια εργασίας μιας και είναι τελειομανής.

Προχθές είχε τα γενέθλια του και θέλω να του ευχηθώ να είναι υγιής στο σώμα και στον νου και να γίνουν όλα αυτά που συζητήσαμε τις προάλλες ..

Βλάσση σε αγαπώ πολύ .. χχ