Οι παιδικές φιλίες δεν συγκρίνονται !!!

Οι παιδικές φιλίες δεν συγκρίνονται !!!

You can't top Childhood Friendships !!! 

Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει και είναι πολλά 25 με 30 σχεδόν φιλίας, πάνω κάτω με όλες μας, η καθημερινότητα και οι ρυθμοί όλων, αλλά ορισμένα πράγματα μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και αυτό είναι οι δοκιμασμένες παιδικές φιλίες.

Έχουμε μεγαλώσει και δημιουργήσει και όλες μαζί και χώρια αναμνήσεις που πιστεύω πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να μας συναγωνιστεί σε γέλια, χαρές, δάκρυα, συγνώμες, όμορφες ουσιαστικές και αληθινές στιγμές που έχουμε χαράξει για πάντα μέσα μας που θα μπορούσαμε άνετα να γράφαμε μέχρι και τηλενουβέλα.

Οι ζωές μας μπορεί να έχουν αλλάξει αλλά πάντα βρισκόμαστε και όταν γίνεται αυτό απλά συνεχίζουμε σαν να μην έχει αλλάξει κάτι γιατί μπορεί η καθημερινότητα μας να είναι εντελώς διαφορετική αλλά οι ψυχές μας είναι το ίδιο αγνές όπως και στα 15 μας.

Προχθές λοιπόν μας κάλεσε η Έφη σπίτι της και μας κατά περιποίηθηκε όπως πάντα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της όπου κάναμε το reunion μας μαζί με την Βίκυ, την Θεοδώρα, την Κλαίρη αλλά και με την Μιράντα και την Ιωάννα (που είμαστε 28 & 25 χρόνια αντίστοιχα κολλητές φίλες), θα είμαστε και στην άλλη ζωή μας όπως και τώρα ( και τον νου σας casper θα γίνω .. ξέρετε πολύ καλά τι λέω) !!!

Τα χρόνια μπορεί να περνάνε αλλά εμείς ξέρουμε τι έχουμε περάσει όλες μαζί και αυτά είναι οι καλύτερες αναμνήσεις και ιστορίες για να διηγήσετε όλες μέχρι και στα εγγόνια σας όταν έρθει η ώρα εκείνη.

No Matter what we are ONE for ALL and ALL for ONE !!!!