My July Mykonos Bound !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
My July Mykonos Bound !!!

Ο Ιούλιος πέρασε υπερβολικά γρήγορα ..

Η Μύκονος είναι σαν να είναι ένα κράτος από μόνο του, δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που λέω αλλά σίγουρα όσοι έχουν πάει στην Μύκονο καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώσαμε παράλο τις περίεργες συνθήκες το ετήσιο Celeb Beach volley της W.I.N. Hellas στο Monarch στο Καλό Λιβάδι. Βρέθηκα στο νησί με πάρα πολύ κόσμο αυτόν τον μήνα από το πρωί μέχρι το βράδυ και περάσαμε πολύ όμορφα.

Η μέρα μας ξεκινούσε για μπάνιο και αθλοπαιδιές αφού πέρναγε κάθε μέρα ο Κύριος Παύλος από την παραλία και μας έφερνε τους πιο ωραίους και πιο ζεστούς λουκουμάδες που έχετε φάει ποτέ. Αράζαμε όλη μέρα μέχρι της 8 και πολλές φορές και πιο αργά στην παραλία του Monarch αλλά και στα live που κάνανε οι Melisses αλλά και ο Μαζωνάκης στο εστιατόριο που έχει τον συγκλονιστικό Michelin Star Chef Alain Parodi. Τα βράδια κατεβαίναμε στην χώρα κάθε μέρα στο Balthazar & στο Rock n Roll και μετά κάναμε τις βόλτες μας από το Phos, Bomboniere & τα θρυλικά Άστρα.

Οι μέρες έχουν περάσει πολύ γρήγορα και έχει μείνει ένας μήνας καλοκαιριού ακόμα. Όσοι πάτε στην Μύκονο σας συστήνω όλα τα παραπάνω για να περάσετε εγγυημένα ωραία.