My August bound !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
My August bound !!!

Ο Αύγουστος μου μέχρι στιγμής .. 

Ο Αύγουστος μου μέχρι στιγμής έχει περάσει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Μεταξύ Πάρου, Μυκόνου και Αθήνας κρατάω μερικές από τις αγαπημένες στιγμές και αυτές είναι στις φωτογραφίες πιο κάτω.

Στην Πάρο εκεί που καθόμασταν στην παραλία της Χρυσής Ακτής εμφανίστηκε από το πουθενά ο Yoda, το πιο όμορφο Dog De Bordeaux που έχω δει ποτέ μου και ήμουν τυχερή γιατί τον πέτυχα 2 φορές. ( ο Toffee δεν το ξέρει .. ).

Στην Πάρο περάσαμε πολύ όμορφα και zen με πολύ ωραία παρέα, τα βράδια πήγαμε για δείπνο στο Barbarossa του Ευγένιου που μας κατά περιποιήθηκε και ένα βράδυ πήγαμε στην Αντίπαρο που δεν τρελάθηκα για να είμαι και ειλικρινής.

Στην Αθήνα πήγαμε στο Tokyo Jo στην Βουλιαγμένη που είναι το νέο hot spot με τον θεό Chef Edmon που τον αγαπώ !!! Μια από τις φορές που πήγα ήταν με την Jade, την Josephine και άλλους, και μια άλλη φορά με την παρέα μου συνάντησα τυχαία στο διπλανό τραπέζι την φίλη μου την Κατερίνα με την Θεά μητέρα της την Phyllis που κάναμε μια κουβέντα περί μαγειρικής και με αυτά και με αυτά μας κάλεσαν μετά από λίγες μέρες σπίτι τους και μας μαγείρεψαν το πιο ωραίο γεύμα με αποκορύφωση το πιο θεϊκό Cheese cake που έχω φάει στην ζωή μου ( δείτε το στην φώτο πιο κάτω).

Μετά από λίγες μέρες ξανά βρέθηκα στην Μύκονο για διακοπές και αφού ήταν σαν να κάναμε 5ήμερη τα κάναμε σχεδόν όλα απολαύσαμε τα 8εϊκά ηλιοβασιλέματα , κολυμπήσαμε στα υπέροχα κρύα νερά, παρακολουθήσαμε live τους Onirama στο Monarch, πήγαμε για Lunch στο Altro και για δείπνο στο νέο hot spot του νησιού το Inyama που άνοιξε κατευθείαν από το Dubai και υπεύθυνος εκεί είναι ο μοναδικός Δημήτρης Λύτρας όπου μας κατά περιποίηθηκε !!! Και εκτός των άλλων στεκιών καταλήξαμε στα αγαπημένα μου στο Balthazar & Rock n Roll όπου πέρασε και ο ΘΕΟΣ της μουσικής ο μοναδικός Lionel Richie ( δείτε κατηγορία Gotcha για details στην φώτο με τον Πέτρο Απαλάκη). Λίγο πριν τελειώσουν οι διακοπές μας συναντήθηκα στον Scorpio με τον θρύλο και είδωλο μου Lionel Richie και είχα την ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερα συγκινητική κουβέντα αφορώντας ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του..

Την τελευταία μας μέρα την περάσαμε στο Santa Marina με την αγαπημένη μου οικογένεια Μαυρίδη που τους αποκαλώ The Brady Bunch και που κλείνανε 43 χρόνια γάμου !!! Δίπλα μας ακριβώς έκανε τα μπάνια της η Alessandra Ambrosio η οποία έχει λατρέψει και διαφημίσει το νησί μας απίστευτα πολύ.