Ήταν μια διαφορετική Λευκή βραδιά ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ήταν μια διαφορετική Λευκή βραδιά ..

A different White Night Celebration .. 

Η Dragana & η Ulrika γνωρίζονται 10 χρόνια και γίνανε κολλητές από την πρώτη στιγμή. Είναι και οι δύο πολύ ιδιαίτεροι χαρακτήρες και έχουν ήθος αλλά και έθιμα. Θέλησαν να γιορτάσουν την δεκαετή φιλία τους με το να καλέσουν τις πιο κοντινές τους φιλενάδες σε ένα διαφορετικό Celebration.

Έτσι λοιπόν καλέσανε περίπου 40 Κυρίες ντυμένες στα Λευκά στο αγαπημένο μας Malabar στο Margi Hotel στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Ο Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ο Θοδωρής Αγιοστρατίτης, που είναι και πολύ καλός μας φίλος είχε φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια. Το φαγητό εξαιρετικό και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και είναι τα πάντα όλα Βιολογικά από την φάρμα τους. Τα cocktail που φτιάχναν με Asti Martini & Prosecco ήταν μοναδικά αλλά και απίστευτη εντύπωση έκανε σε όλες τις Κυρίες το Λευκό Κρασί Pupulo του Τσάνταλη που ήταν τόσο ελαφρύ πραγματικά σαν πούπουλο. Είναι ένα νέο κρασί που φέρνει και στην Ελλάδα για πρώτη φορά το trend των light wines (χαμηλές θερμίδες και χαμηλός αλκοολικός βαθμός). Μέχρι και εγώ που δεν πίνω αλκοόλ το δοκίμασα και ήταν φανταστικό !!!! Άλλη μια από τις εκπλήξεις ήταν τα Popys Gourmet Pop Corn που ειλικρινά καλύτερα δεν υπάρχουν και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, καθώς και η επετειακή τούρτα με το νούμερο 10 πάνω φτιαγμένη από την λατρεμένη σε όλους Cake Lady Greece Donna Chalas. Η μοναδική Μαρία Μαρκέζη αποθανάτισε με τον φακό της την βραδιά αυτή.

Η Dragana ασχολείτε με το Real Estate και την θεωρώ από τις καλύτερες στο είδος της μιας και πάντα βρίσκει ότι χρειάζεται και ο πιο απαιτητικός πελάτης. Η έδρα της είναι στην Γλυφάδα αλλά κινείται σε όλο το λεκανοπέδιο. Το γραφείο της λέγεται Blue Brown και για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ : http://www.bluebrown.gr/el#/ και στο 2108948048.

H Ulrika είναι hairstylist και makeup artist. Κάνει μαλλιά και μακιγιάζ για γάμους, βαπτίσεις και για διάφορα special occasions, editorials κλπ.

Κάνει hair tutorials για το american online magazine divinecaroline.com και είναι και η creator του yetanotherbeautysite.com, a beauty blog για μαλλιά , makeup & fashion styling with tips, tricks & tutorials.

Η Μούσα της είναι η Josefine Berg και δουλεύουν μαζί πολύ για τα Fashion Blogs τους κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ :

Portfolio: www.ulrikaedler.com

Blog: www.yetanotherbeautysite.com

Facebook: www.facebook.com/yetanotherbeautysite

Instagram: @yetanotherbeautysite).

οι φωτογταφίες όλε