Η Ελληνίδα Blogger που κατέκτησε το Net A Porter !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Ελληνίδα Blogger που κατέκτησε το Net A Porter !!!

Την επιλέξανε μέσα από 2.000.000 άτομα και αυτό είναι huge deal !!! 

Είναι απίστευτο το να είσαι τόσο καλή σε αυτό που κάνεις και να έχεις διεθνής αναγνώριση από το εξωτερικό και στην χώρα σου να είναι όλα σε τόσο slow motion. Τουλάχιστον η Ελληνίδα Blogger Μαρία Τζανιδάκη ακά http://www.voguevictimblog.com/ έχει πετύχει και έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο και αξίζει να μπείτε στο site της να την παρακολουθήσετε ειδικά οι λάτρεις της μόδας.

Θυμάμαι πέρσι που μου έλεγε ότι σκόπευε να κάνει αυτό το ξεκίνημα της και ήταν πολύ ενθουσιασμένη λέγοντας μου ότι στο πρώτο άρθρο της θα φόραγε ρούχα της φιλενάδας μας Σύλιας Δραγούνη, την συλλογή που έκανε Launch στο Celebrity φιλανθρωπικό Cat Walk που οργάνωσα για την W.I.N. Hellas.

Σε πολύ λίγο χρόνο η Μαρία έχει κατακτήσει την χώρα της μόδας με ένα σπουδαίο μοναδικό τρόπο. Την επιλέξανε μέσα από 2 Εκατομμύρια άτομα μαζί με άλλες 12 bloggers από όλον τον κόσμο όπου βρίσκονται στην φωτογραφία πιο πάνω στα head quarters του Net A Porter.

Το http://www.polyvore.com είναι το νούμερο 1 site για tips, trends & tricks και έχει 20.000.000 μηνιαίους χρήστες με καθημερινή χρήση πάνω από 2.000.000 χρήστες. Και η δική μας ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΡΙΑ έχει τις δικές της ιδέες και συμβουλές μέσα εκεί!! Αξίζει να δείτε το Link πιο πάνω για να καταλάβετε.

Μαράκι είμαι πολύ περήφανη για εσένα.

Εδώ είμαστε το Σάββατο το απόγευμα στο αγαπημένο μας πλέον στέκι στην καρδιά της Βουλιαγμένης το Margi Hotel, που έχει από τα πιο ωραία εστιατόρια που έχετε φάει με τα φαγητά να είναι βιολογικά από την δική τους φάρμα. Είναι στολισμένο γιορτινά και μας αρέσει να αράζουμε στο τζάκι, ( αν και το πρωί κάναμε ηλιοθεραπεία εκεί ). Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 5 Δεκεμβρίου, θα έχουν ένα Consept store του μοναδικού Στέλιου Παρλιάρου που θα μπορεί ο κόσμος εκτός του να έρθει να απολαύσει τα υπέροχα γλυκά να τα αγοράσει κι όλας για το σπίτι.