Το τσακ μπαμ σχεδον 48 ώρο του Djibril στην Ελλάδα ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το τσακ μπαμ σχεδον 48 ώρο του Djibril στην Ελλάδα ..

We did so many things in such a little time ..

Πραγματικά ακόμα προσπαθώ να συνέλθω γιατί ναι μεν πάσχω από never ending insomnia αλλά έκανα να κοιμη8ώ έστω και για λίγο 4 μέρες συνεχόμενες και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Με αυτά και με αυτά να σας περιγράψω μερικά από τα πράγματα που έγιναν από την ώρα που έφτασε Ελλάδα ο Djibril.

Πήγαμε με τον Κλεομένη που έχει την Athens Platinum (https://www.facebook.com/pages/Athens-Platinum-Taxi-Co/226677554180421?pnref=story ) για να πάρουμε τον Djibril από το αεροδρόμιο στις 5. Από εκεί πήγαμε κατευθείαν στο Dream City που ανήκει στην οικογένεια Γιγουρτάκη για να κάνουμε Sound Check μιας και μετά από λίγες ώρες θα έπαιζε μουσική εκεί.

Μετά κάναμε ένα pit stop στο Golden Hall για να αγοράσει την βραδινή φορεσιά του. Εκεί συναντηθήκαμε με τον Νίκο Γεωργιάδη και πήγαμε όλοι στο Semiramis στην Κηφισιά, μέχρι να ανέβει στο δωμάτιο του και να τακτοποιηθεί περιμένοντας τον Νίκο, βλέπαμε με αγωνία τον εκτός αγώνα Μπάσκετ στην Τουρκία που κερδίσαμε. Έδωσε στον Νίκο μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που είναι στο Οκ αυτής της εβδομάδας, και αμέσως μετά κατεβήκαμε στον κάτω χώρο του Semiramis που είναι όλο Pop Art και ο Djib τρελάθηκε από χαρά ήθελε να αγοράσει ένα έργο που του άρεσε πολύ. Εκεί μας περίμενε το συνεργείο του Αnt1 για να δώσει συνέντευξη για την αθλητική εκπομπή της Κυριακής. Στο ξενοδοχείο ήρθε ο πολύ καλός μας φίλος και των δύο, ο μοναδικός Γιώργος Παπαδόγαμβρος που ράβει τα ρούχα του Djibril από τότε που είχε πρωτο έρθει στην Ελλάδα και δεν τον αλλάζει με τίποτα. Έκανε το δοκιμαστικό, ( γιατί τα ρούχα αυτά θα τα φόραγε και για την φωτογράφιση για το OK ), και με το που τελείωσε την πρόβα, τον περίμενε ο G9 που είναι ο αγαπημένος κουρέας όλων των ξένων αθλητών. Αφού τον κούρεψε και καταφέραμε να τα κάνουμε όλα αυτά μέσα σε 5 ώρες, ξεκίνησε η βραδιά μας.

Πρώτη στάση στο αγαπημένο μας Gaspar στο Ψυχικό, όπου εκεί μας περίμεναν οι κουμπάροι του ( που έχει παντρέψει), Πάνος Τσιρώνης και η Αρετή Δάρμα μαζί με τον Γιώργο και την Γιώτα Παπαδόγαμβρου και την υπόλοιπη παρέα μας. Ο Ανδρέα Πιτσιλής μας κατά περιποιήθηκε κανονικότατα τόσο στο Gaspar όσο και στο Balthazar την προηγούμενη φορά που είχε έρθει ο Djibril και στην Αθήνα και στην Μύκονο.

Δεύτερη στάση κάναμε στο Acro όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης με την Τάμτα και την Ευριδίκη, στην παρέα μας προστέθηκαν και άλλοι φίλοι μας, πήγαμε στα καμαρίνια να δουμε τον θεό ταύρο Γιώργο που είναι βαμμένος πράσινος και αυτός, και μετά κάναμε την Τρίτη στάση στο Dream City όπου ήταν κατάμεστο και ο Djib έπαιξε μουσική από τις 2 μέχρι τις 530 το πρωί μαζί του back to back και ο Dj Kas που του το έκανα special request last minute surprise και δεν μου χάλασε χατήρι. Μαγέψανε και οι δύο με τις μουσικές τους επιλογές και πήγαμε γύρω στις 6 επιτέλους για ύπνο ..( λέμε τώρα γιατί δεν κοιμήθηκα ποτέ).

Στις 11.30 το πρωί πήγα και τον ξύπνησα στο Semiramis γιατί τον περιμέναν για την φωτογράφιση από το ΟΚ. Όλα ήταν άψογα και πολύ γρήγορα. ( ευχαριστώ πολύ την Στεφανία Φλένγκα για τα πάντα που κανόνισε για το Semiramis).

Το Σάββατο το μεσημέρι είχαμε να πάμε στο φιλανθρωπικό event του MAKE A WISH στο MARGI όπου τον περίμεναν οι κουμπάροι του και διάφοροι φίλοι μας. Πριν έρθει εκεί έκανε ένα pit stop στο iRed στην Βουλιαγμένης 131 για να φτιάξει κάτι που ήθελε στο κινητό του και να πάρει κάτι gadgetakia για την Αρραβωνιαστικιά του την Marie Cecile, και έμεινε τρομερά ικανοποιημένος ανεβάζοντας την Selfie αυτή στο Instagram του ευχαριστώντας τους για την άμεση εξυπηρέτηση και περιποίηση.

Με το που ήρθε στο Margi γινόταν ένας χαμούλης εγώ ήμουν με την Josefine Berg τα παιδιά της, τον Θοδωρή Αγιοστρατίτη που φροντίζει πάντα να είναι όλα τέλεια εκεί και διάφορες φίλες μας που τρέχανε πάνω κάτω για να χρωματίσουν τα παιδιά τους τα προσωπάκια τους αλλά και για να παίξουν με όλα τα καλούδια που είχαν ετοιμάσει το Margi με το Make a wish foundation.

Φάγαμε στο εστιατόριο εκεί,(θα το λέω πάντα πρέπει να πάτε να φάτε τα βιολογικά τους φαγητά που είναι από την φάρμα τους), μαζί με την Αρετή και τον Πάνο αλλά και με την Φαίη Σκορδά και την Uma Therman ακά Σάσα Σταμάτη (που ήθελε να του πάρει συνέντευξη και ενώ τις έλεγα πως δεν έχει χρόνο έπρεπε να πάει στο αεροδρόμιο ήθελε και να του κάνει το interview αλλά και να τις έκανα τον διερμηνέα και Σασάρα θεάρα με ξέρεις τόοοοοσα χρόνια και ξέρεις πως δεν θα το έκανα ποτέεεε .. την επόμενη φορά που θα έρθει θα σε ενημερώσω για να κανονίσεις).

Έπρεπε να φύγει σφαίρα με τον Πάνο στις 330 από το Margi για να πάνε στο αεροδρόμιο μιας και πέταγε στις 5 για Λάρνακα γιατί ήταν καλεσμένος να παίξει μουσική στο συγκλονιστικό Άμμος όπου δεν μπόρεσα να τον συνοδέψω γιατί είχα να πάω σε έναν γάμο καλών μου φίλων.

Το πρωί λίγο μετά τις 12.30 προσγειώθηκε πίσω στην Αθήνα και ήταν πραγματικά κουρασμένος όπου ακυρώσαμε προγραμματισμένη συνέντευξη και δεσμεύτηκε να την δώσει με το που ξανά γυρίσει . Πήγε για γερό Power nap στο Margi και το βράδυ φάγαμε εκεί . Κάναμε μια βόλτα στην Γλυφάδα και πήγαμε να βρούμε τους κουμπάρους του την Αρετή και τον Πάνο στο γενέθλιο πάρτι του Μιχάλη από το Jackie O της Μυκόνου όπου τραγουδούσε η αγαπημένη σε όλους Άννα Βίσση.

Ο Djibril και η Άννα έχουν υπάρξει πρεσβευτές της W.I.N HELLAS το 2010 και έχουν φωτογραφηθεί μαζί για το ημερολόγιο που κάναμε τότε.

Με αυτά και με αυτά έφυγε τα ξημερώματα για να πάει πίσω στην Μπάστια με υπόσχεση να ξανά έρθει σύντομα.