Girls just wanna have fun ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Girls just wanna have fun ..

Τα κορίτσια ξένυχτανε μόνα η δυο δυο .. 

Το πρώτο μου όνομα είναι Σαμάνθα και το δεύτερο μου είναι της γιαγιάς μου το Αθανασία. Οι γονείς μου δεν με γιόρταζαν ποτε στις 20 Αυγούστου που θα έπρεπε μιας και είναι κανονικά τότε η γιορτή μου αλλά στις 18 Ιανουαρίου που ήταν της γιαγιάκας μου και έμεινε από μικρή να γιορτάζω το όνομα που δεν χρησιμοποίησα ποτέ παρά μόνο την ημέρα εκείνη.

Κάθε χρόνο μαζευόμαστε κοριτσοπαρέα για να το γιορτάσουμε ( και πιο πολύ το κάνω για να τιμήσω το όνομα της γιαγιάς μου αλλά και για το καλό). Έτσι φέτος βρεθήκαμε καμιά 50αριά κορίτσια και πήγαμε σε ένα από τα αγαπημένα μου στέκια το Gaspar στο Ψυχικό. Φάγαμε τα φανταστικά φαγητά που μας είχαν ετοιμάσει να είναι καλά ο φίλος μου ο Δημήτρης Μπαλιάν που ασχολήθηκε full επί του θέματος (ξέρει το θέμα του στομαχιού μου πλέον ξέρει ότι με πειράζουν σχεδόν τα πάντα), αλλά και η Μαρίνα Ρήγα που επιμελήθηκε να είναι όλα στην εντέλεια.

Είχαν φτιάξει την τράπεζα, ( το ψηλό τραπέζι) σαν μπαρ και ήταν γεμάτο με τα αγαπημένα μου Gourmet Popys Pop Corn ( και ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Κονταράτο που φροντίζει ΠΑΝΤΑ σε ότι κάνω εντός και εκτός σπιτιού να μην ξεμένουμε από τα συγκλονιστικότερα Pop corn που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για info : www.popyspopcorn.com τα στέλνουν και στο σπίτι ). Επίσης ήταν γεμάτο πιατέλες με διάφορα εδέσματα του Gaspar και γεμάτο φιάλες από Asti Martini, Prosecco, Grey Goose και όλα τα ποτά που πίνουν οι φιλενάδες μου. Ο Κύριος Μπάμπης με τον φούρνο από τα Καμίνια φρόντισε να μου φτιάξει μια τεράστια θεϊκή Βασιλόπιτα σας το υπογράφω δεν έχετε φάει ωραιότερη, στην οποία το φλουρί το κέρδισε η κολλητή μου η Μιράντα Πατέρα και ήταν το κρεμαστό 16αρι γούρι για τον λαιμό από τον αγαπημένο μου κοσμηματοπώλη στην Κηφισιά τον Δημήτρη Γεωργαντά. Κάθε Πέμπτη έχει Live και εκείνη έπαιζαν το συγκρότημα Bee Jizz που είναι σούπερ ανεβαστικοί. Αν και βρεθήκαμε όλες γύρω στις 930 το πάρτι τελείωσε κατά τις 2. Η χαρισματική Μαρία Μαρκέζη που την θεωρώ κορυφαία στο είδος της αποθανάτισε με τον μαγικό φακό της την βραδιά αυτή. ( έχει ένα τρόπο να κάνει capture snapshots που ξανά λέω για να το ακούσει χαραμίζετε στην Ελλάδα πρέπει να φύγει για εξωτερικό από χθες). Ο Ανδρέας Πιτσιλής που είναι η ψυχή του Gaspar, και όχι μόνο αλλά και του Balthazar, του Rock N Roll & του Dybbuk, είναι η σταθερή αξία θετικής ενέργειας για να κυλήσουν όλα ζεν όπως πρέπει.

θα ήθελα να ξανά ευχαριστήσω όλες μου τις φιλενάδες που παραβρέθηκαν, που περάσαμε όμορφα αλλά και για τα υπέροχα δωράκια τους. Σύντομα θα βάλω και άλλο ποστ και με τις υπόλοιπες που ήταν εκεί.