Women Who Inspire στο Ekali Club !!!

Women Who Inspire στο Ekali Club !!!

Η Ημέρα της γυναίκας γιορτάστηκε στο Club της Εκάλης με απόλυτη επιτυχία. 

#TGIT Thank God Its Thursday ήταν το Theme party τoυ Fox Life που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Πέμπτη που μας πέρασε στο Club της Εκάλης.

Λίγο μετά τις 830 άρχισαν να καταφθάνουν γυναίκες από όλους τους χώρους δραστηριοτήτων, και να δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα εκεί για όλες μας όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Με το που έμπαινες μέσα πρώτη στάση κάναμε στον πολύ αγαπημένο μου φίλο και ταλαντούχο Έλληνα fashion designer Βλάσση Χολέβα, που ίσως είναι και ο μόνος Έλληνας που τα φορέματα του έχουν περπατηθεί σε πολλαπλά κόκκινα χαλιά στην Αμερική από τα Όσκαρ μέχρι τα Έμμυς και πολλές άλλες διοργανώσεις βραβείων αλλά και επισήμων πρώτων προβολών.

Στο στάντ του Βλάσση κάναμε σουαρέ με την αγαπημένη Έμυ Λιβανίου και την Βίκυ Χατζηβασιλείου που και οι δύο πανέμορφες γυναίκες είναι στο πλευρό της W.I.N. Hellas σχεδόν από το ξεκίνημα και στηρίζουν έμπρακτα το έργο μας.

Λίγα μέτρα πιο πέρα ήταν το σταντ της Swarovski που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια μέγα χορηγός της W.I.N. Hellas με καινοτόμες πρωτοβουλίες και έμπρακτη στήριξη ειδικότερα από την Έλενα Γεωργανά που φροντίζει να είναι πάντα στο πλάι μας. Όπως πάντα σε όλες τις εκδηλώσεις της Swarovski έτσι και εδώ τα είχαν οργανώσει όλα άψογα στην εντέλεια και μαζί με την φίλη μου την Γιώτα και την Νικολέττα τα δοκιμάζαμε όλα τα όμορφα καλούδια. Ερωτεύτηκα ένα πράσινο μενταγιόν (σαν παιδάκι έκανα από την χαρά μου). Εκεί μας τράβηξε πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες ο Mike Tsolis, και που μπορούσαμε να τις πάρουμε και μαζί μας μετά μιας και τις τύπωναν σχεδόν αμέσως.

Λίγο πιο κάτω είχαν αλλά δύο σταντ και στον μέσα χώρο είχαν Live band που τραγουδούσε καθώς και μια γιγάντια οθόνη για να παρουσιάσουν τις 3 επιτυχημένες σειρές του Fox Life, Scandal , Greys anatomy & How to get away with murder.

Στο μπαρ είχαν δημιουργήσει μοναδικά cocktail με τα ονόματα των πρωταγωνιστριών από τις 3 επιτυχημένες σειρές και είχαν και ένα τραπέζι με γλυκά και μπισκότα που χανόταν μια "φίλη" μου όλο εκεί την έβρισκα.

Χάρηκα που είδα και την Ολυμπιονίκη μας και επίσης supporter και μέλος της W.I.N. Hellas την Βάσω Βουγιούκα που τώρα βρίσκεται στην Κορέα για αγώνες Ξιφασκίας.

Και τέλος χαίρομαι πάντα όταν βλέπω το τηλεοπτικό μου είδωλο τον Άρτ που τον θαυμάζω για το χιούμορ του και για όλα αυτά που κάνει. Art keep doing your thing i am your number 1 supporter.