Athens eXclusive designers week !!!

Athens eXclusive designers week !!!

AXDW2016

Χτες είχα όλη μέρα από το πρωί άπειρες δουλειές που είχα να κάνω και πως τα πρόλαβα ένας Θεός το ξέρει. Μέσα σε όλα από το μεσημέρι βρισκόμουν στην Βουλιαγμένη σε ένα καινούργιο εστιατόριο το Casanova που θα σας μιλήσω για αυτό στο επόμενο ποστάρισμα μιας και ήμουν εκεί με το Είδωλο μου !!!

Με το που τελείωσα από την συνάντηση που είχα εκεί πήγα να πάρω την Τζόζεφιν που είναι fashion Blogger και εδώ και πολλά χρόνια πηγαίνουμε πάντα παρέα στο Athens Xclusive Designers Week. Και έτσι και πήγαμε από το πρώτο πρώτο σόου για να παρακολουθήσουμε την φιλενάδα μου την Στέλλα που είναι της παλιάς σχολής μοντέλο εννοώντας ότι ξέρει υπερβολικά καλά να περπατάει και σωστά και με τον κατάλληλο αέρα στην πασαρέλα.

Έκανε την έναρξη του οίκου Νίκος Τάκης, παρακολουθήσαμε και τον Κύπριο σχεδιαστή τον Notis και αμέσως μετά τα Funky Buddha, (που είναι πολύ funky ρούχα και μόλις άνοιξαν και το νέο τους τεράστιο κατάστημα στην καρδιά της Κηφισιάς στην οδό Παναγίτσας).

Στο 2ο & 3ο σόου έκατσαν μαζί μας η πανέμορφη Βασιλική που είχα να την δώ από τον Νοέμβριο αλλά και η φούλ απίστευτη χορευταρού γιατί έχει Dancing skills μοναδικά η Άντζελα Ευριπίδη με την οποία ρίξαμε τρελούς Βραζιλιάνικους και γενικά λάτιν χορούς στο φιλανθρωπικό beach volley που είχαμε πάει παρέα.

Κάθε σεζόν το AXDW γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον και μπράβο στην οργάνωση αλλά και στην Σαβίνα & την Τόνια που πάντα φροντίζουν να είναι όλα στην εντέλεια.