Από το Dubai στην καρδιά της Μυκόνου !!!

Από το Dubai στην καρδιά της Μυκόνου !!!

Πάνω από όλα η ποιότητα !!!

Στην ζωή μου πάντα σημασία δίνω στην ποιότητα, το έχω για αρχή μου.

Αν και η λογική φαντάζει ότι με τόσα Michelin Stars και τόσους χρυσούς σκούφους δεν θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό εκεί είναι η διαφορά του να έχεις ένα καλό team για να βγεί ορθό το αποτέλεσμα. Και εκεί ακριβώς έρχεται ο πολύ καλός μου φίλος ο Δημήτρης Λύτρας. Δίνει σημασία στην λεπτομέρεια και φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια σε όλα πάντα.

Πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και ανακάλυψε στο Dubai το Food Fund International, που είναι ένας διεθνής όμιλος premium εστίασης όπου διαθέτει εστιατόρια στη Ν. Αφρική, τη Μέση Ανατολή και το Λονδίνο. Και ξαφνικά από το Ντουμπάι και το Άμπουντάμπι βρέθηκε για δεύτερο καλοκαίρι στην Μύκονο έχοντας αναλάβει το εστιατόριο Inyama όπου είναι και το talk of the town μιας και είναι το It hot place to be σε όλα τα επίπεδα, και το προτείνω ανεπιφύλακτα και στους πιο σκληροπυρηνικούς γευσιγνώστες μιας και δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι θεσπέσιο και το λέω με αυστηρότητα αλλά και πολύ ενθουσιασμό μιας και με έχει κερδίσει απόλυτα.

Ο Executive Chef, Έκτωρας Μποτρίνι είναι πασίγνωστος και θυμάμαι πριν άπειρα χρόνια μου είχε κάνει απίστευτη εντύπωση στο τότε εστιατόριο του στην Κέρκυρα το Ετρούσκο. Τον γνώρισα τυχαία στο αεροδρόμιο την προηγούμενη εβδομάδα και του δήλωσα θαυμάστρια ( αλλά δεν νομίζω ότι κατάλαβε ότι με το Inyama έχω φάει κόλλημα μιας και δεν υπάρχει φορά που να πάω στο νησί των ανέμων και να μην πάω εκεί, συγκεκριμένα σε αυτό το ταξίδι πήγα δύο φορές).

Είναι η ποιότητα και η παρουσίαση του φαγητού , είναι το ambiance, είναι το σέρβις, η μουσική, το ντεκόρ είναι λίγο από όλα αλλά και πιο πολύ για εμένα είναι ο Δημήτρης που είναι η κολόνα του εστιατορίου και φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια ακόμα και για τους πιο δύσκολους και απαιτητικούς.

Θα με θυμηθείτε μόλις πάτε να δοκιμάσετε την εμπειρία αυτή.