Value for money Pret a Porter

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Value for money Pret a Porter

Πολλοί ήταν οι vip καλεσμένοι και celebrities που παραβρέθηκαν στο show του μοναδικού Βλάσση Χολέβα και παρακολούθησαν για πρώτη φορά δημιουργίες του σχεδιαστή από την νέα value for money pret a porterσειρά AVH By VLASSI HOLEVA ή οποία μαζί με μία εκτεταμένη συλλογή υποδημάτων εντάσσεται στην γκάμα των συλλογών VLASSI HOLEVA

στοχεύοντας να προσφέρει λάμψη και πολυτέλεια συνώνυμες του οίκου σε προσιτές τιμές.

Δεν είναι λίγες οι Κυρίες που έχει ντύσει ο Βλάσσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δει στα κόκκινα χαλιά των βραβείων Όσκαρ, Έμμυ κλπ. Εκτός των υπέροχων ρούχων σχεδιάζει και γυναικεία υποδήματα.

Η καλοσύνη και η αυθεντικότητα του βγαίνει προς τα έξω και αναμφισβήτητα φέτος ζωγράφισε για άλλη μια φορά δημιουργώντας ρούχα σε προσιτές έξυπνες αγορές.

Εδώ βρεθήκαμε με τις φιλενάδες μου την Παρασκευή που μας πέρασε στο Ζάππειο που είχε Back to back cat walks και σε μια από αυτές ( Kathy Hendels ), περπάτησε και η Θεάρα Μαρία Κορινθίου η οποία ετοιμάζετε πυρετωδώς για τις παραστάσεις της στο Χυτήριο και ανυπομονούμε όλοι να πάμε να την δούμε.

Η συλλογή F/W 16 AVH By VLASSI HOLEVA διατίθεται στην αγορά από το κατάστημα VLASSI HOLEVA στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 19 και σε αυστηρά επιλεγμένα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο. www.vlassiholeva.com