Girls just wanna have fun ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Girls just wanna have fun ..

Την Παρασκευή το βράδυ διοργανώσαμε με τέλεια βραδιά γεμάτο κέφι, χαμόγελα, θετική ενέργεια και τρελό χορό στο Acro. Η συνταγή ήταν ομαδική, λίγο από τα άσματα του Σαμπάνη, της Μαλούς, και της Demys λίγο από τον Dj Αντώνη Δημητριάδη και πολύ από τον κοριτσοπαρέα που πήγαμε με αρχηγό την Jade που μας έβαλε τα γυαλιά στον χορό και ακολούθησε η Βάσια με την Αθηνά, την Νικόλ, η Σέκα, η Άρτεμης και η Άννα.

Αν και 10 μέρες αργότερα κανονίσαμε έκπληξη για την Jade να σβήσει κεράκια σε μια τουρτίτσα για το καλό και χάρηκε πολύ.

Η Jade και η Βάσια έχουν ένα κοινό. Αγαπάνε τα ρούχα και αν και είναι και κολλητές φίλες σχεδιάζουν διαφορετικά είδη. Η Jade με την κολεξιόν της με μαγιό, τα Jade V Tales που κάθε καλοκαίρι γίνονται ανάρπαστα και sold out όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές γειτονικές χώρες που θα σας μιλήσω για αυτά σε άλλο ποστ, ( και εννοείται θα γίνει διαγωνισμός λίγο πριν το καλοκαίρι), καθώς και για την Βάσια που θα τρέξουμε σύντομα έναν διαγωνισμό για να κερδίσουν 3 αναγνώστριες του Queen.gr τα υπέροχα σχέδια της..