Προχθές στο Opening στο Κολωνάκι ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Προχθές στο Opening στο Κολωνάκι ..

Με ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρτυ, η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, εγκαινίασε το νέο της Showroom στο Κολωνάκι στις 12 Δεκεμβρίου.

Οι καλεσμένοι έφτασαν από νωρίς στην οδό Δημοκρίτου, για να ευχηθούν στην οικοδέσποινα και να γνωρίσουν από κοντά την νέα της collection, στην οποία κυριαρχεί η δαντέλα, το βελούδο και οι λιτές γραμμές που αγκαλιάζουν μοναδικά την γυναικεία σιλουέτα. Η collection περιλαμβάνει δύο συλλογές, αυτή για τις λαμπερές εμφανίσεις των γιορτών αλλά και μια πιο casual σειρά για όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι καλεσμένοι φωτογραφήθηκαν στην εντυπωσιακή κόκκινη κορνίζα ckontova, απόλαυσαν τα υπέροχα κρασιά που ευγενικά είχε προσφέρει η εταιρία Τσάνταλη αλλά και τις gourmet σπεσιαλιτέ του Fresh.

Στο πάρτυ που κράτησε μέχρι αργά το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Αθηνά Οικονομάκου, Κλέλια Αδνριολάτου, Ρένος Ρώτας, Σίσσυ Χριστίδου, Κατρίνα Τσάνταλη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Έφη Σφυρή, Μάνος Τζατζιμάκης, Μαίρη & Γωγώ Αυγερινοπούλου, Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη, Τζένη Τζιβεριώτη, Ελίνα Καντζά, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Ρένα Παπαδοπούλου, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, κα.

To Showroom της Χριστίνας Κοντοβά βρίσκεται στην οδό Δημοκρίτου 34-36, στο Κολωνάκι και λειτουργεί εκτός από χονδρική και ως λιανική.